DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22750060,54%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Türkiye’nin başlattığı dev operasyon sonrası ünlü isimlerden skandal İdlib paylaşımı!

Türkiye’nin başlattığı dev operasyon sonrası ünlü isimlerden skandal İdlib paylaşımı!

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İdlib’de Esed rejimine verilen süre dolmasının ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib’de 27 şubat itibariyle ‘Bahar Kalkanı Harekatı’nın başlatıldığını resmen duyurdu. 

 

 

Esed rejiminin 27 Şubat tarihindeki hain saldırısı sonucu 34 askerimiz şehit olmuş Türk Silahlı Kuvvetleri saldırıya en ağır şekilde cevap vermişti. Bugünde Esed rejimine karşı güvenli bölgenin dışına çıkmaları için verilen sürenin dolmasının ardından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte ‘Bahar Kalkanı Harekatı’ resmen başladı. 

Türk ordusunun müthiş operasyonu ile Esed rejimi darbe üstüne darbe almaya devam ederken bazı ünlü isimler tarafından İdlib operasyonuna yönelik sosyal medyadan skandal paylaşımlar gelmeye başladı. 

 

Tiyatro oyuncuları Orhan Aydın ve Bülent Emrah Parlak, İdlib’de düzenlenen operasyona karşı olduklarını belirterek sosyal medya hesaplarından “Bahar Kalkanı Harekatı”na yönelik paylaşımlarda bulundular. Paylaşımlarında operasyonun yapılmasını engellemek için imza kampanyasında bile bulundular.  

İşte Orhan Aydın ve Bülent Emrah Parlak’ın twitter üzerinden paylaştıkları o mesajlar; 

Yedi Gündem

Abone Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.