DOLAR 32,5574 0.04%
EURO 35,0271 0.43%
ALTIN 2.421,91-0,04
BITCOIN 2090310-3,79%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Türkiye’deki devlet adamlarından Kadınlar Günü mesajları

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Tüm dünyada 8 Mart tarihinde kutlanan Dünya Kadınlar Günü’nde, devlet adamları ve politikacılar da günün anlam ve önemine ithafen mesajlar yayınladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın gibi üst düzey isimler, Twitter hesaplarından açıklama yaptı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Hayatı birlikte paylaştığımız, dünyaya iyilik ve güzellik katan, alın terleri ve kalpleriyle, geleceğimizi, bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, hayatın her anında omuz omuza verdiğimiz tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın: “Tüm kadınların insan olarak onurlu ve hakkaniyetli muamele gördüğü bir dünya temennisiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Şehit annelerimizin ellerinden öpüyorum. Kadına karşı şiddeti ortadan kaldırmak için hukuki ve toplumsal her alanda var gücümüzle çalışacağız.”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: “Kadınlar bizi bağışlasın. Fedakârlıkları bugüne dek hak ettiği karşılığı görmedi. Sevgiyle yeşerttikleri, aynı özenle korunmadı. Sözleri daha fazla etki etse, hayat daha iyi olabilirdi. Çünkü güçle merhamet, kadınlarda birbirinden ayrılmaz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.” Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: “Her zaman özverileri, fedakarlıkları ve başarıları ile ülkemizi, milletimizi ve bizleri yücelten, baştacımız annelerimiz, bacılarımız ve kızlarımızın, tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadına yönelik her türlü şiddeti kınıyor, kadına el kaldıranları lanetliyorum.”
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül: “İnsanlığın hamurunu şefkat, merhamet ve adaletle yoğuran; insana insan olmayı, insan kalmayı öğreten kadınlardır.
Başta kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: “Sevgisi ve şefkatiyle dünyayı aydınlatan, elinin değdiği her alana değer, hayata güzellik katan emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.