DOLAR 32,3714 0.15%
EURO 35,0126 -0.21%
ALTIN 2.321,720,11
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’de Konteyner Taşımacılığı

ABONE OL
Ekim 31, 2020 07:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de konteyner nakliye hizmeti pek yaygın olmasada İstanbul Lojistik Firması olarak bu hizmeti sizlere profesyonelce sunmaktayız. Nakliyeciliği, genellikle üretimin yoğunlaştığı bölgeler de olması sebebi ile Marmara Bölgesi’nde çoğunlukta bulunmaktadır. Konteyner taşıma işlemlerinde Ambarlı Limanı Nakliyat konusunda sizlere yardımcı olmaktayız.

Farklı açıdan bakarsak Türkiye’nin en fazla dış satım ve dışalım uygulanan kenti olan İstanbul’da sizlere en iyi şekilde hizmet veren firmamızın geçmiş ve şuan ki müşterilerinde yarattığı memnuniyet algısı ile e iyi şekilde hizmet verdiğimizi söyleyebiliriz. Ayrıca Ambarlı Limanı taşımacılık konusunda en büyük limanlardan biri olması sebebi ile sizlere istediğiniz gönderi türünü istediğiniz bölgeye ister yurt içi ister yurt dışı farketmeksizin gönderimini sağlayabilirsiniz.

Konteyner Boyutları Nasıldır?

Konteynerler belirli standartlara uygun olarak üretilirler. Ve konteyner taşıma işlemlerinde bu belirlenen standartlara uygun olarak üretilen konteynerlar kullanılır. Standartlara dahilinde olan bu konteynerlara uygun olarak üretilen, yük taşımacılığı açısından uygun duruma getirilen konteynerlere verilen genel bir isimdir. Bu konteyner standartları ikiye ayrılmaktadır. Uzunlukları baz alınarak 20 feet ve 40 feet olarak ikiye ayrılan yük konteynerları bulunmaktadır. Türkiye’de 20’lik ve 40’lık konteyner olarak adlandırılan standartlara bağlı iki konteyner türü de kullanılmaktadır.

Yük veya herhangi bir ürün taşıma için standartlara bağlı olarak üretilen bu konteynerlar özellikle yurtdışı taşıma işlemlerinde kuru besin, elektronik ürün ve parçalar, tekstil ürünleri, tıbbi malzemeler gibi geniş bir yelpazeye sahip ürünlerin taşınmasında  yani nakliyesinde kullanılırlar.  Bu sebeple bu konteynerlerin boyutları sektörel gereksinimlere  ve taşınan ürün türüne göre bu iki standart tip içerisinden seçilerek kullanılır. Düşük maliyet ile istediğiniz yere konteyner taşıma işlemleri için uzman ekibimiz ve yıllardır sektörde edindiğimiz tecrübeler ile sizlere yardımcı olmaktayız. Ayrıca gereken araç ve gereçleri İstanbul Vinç Kiralama ve İstanbul Forklift Kiralama işlemleri ile de sizlere yardımcı olmaktayız.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.