DOLAR 32,3360 0.23%
EURO 35,0434 -0.25%
ALTIN 2.281,780,20
BITCOIN 22839181,30%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • ‘Türkiye tehdit edilirse güç kullanmakta tereddüt etmeyecek’

‘Türkiye tehdit edilirse güç kullanmakta tereddüt etmeyecek’

ABONE OL
Şubat 29, 2020 01:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BM Güvenlik Konseyi toplantısında açıklamalarda bulunan Türkiye’nin BM Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, “BM Güvenlik Konseyi savaş suçlarına ‘dur’ demeli” ifadeleri kullandı.

 

 

”SURİYE TEMSİLCİSİ UTANMADAN MİLYONLARCA SURİYELİ’YE TERÖRİST DİYOR”

Sinirlioğlu konuşmasında, “Türkiye savaş istemiyor ama güvenliği tehdit edilirse de güç kullanmakta tereddüt etmeyecek. BM Güvenlik Konseyi savaş suçlarına ‘dur’ demeli.” açıklamasında bulundu.

 

 

”MUHALİF VE TÜRK ASKERİ ARASINDAKİ FARKI GEREKİRSE ÖĞRETİRİZ”

Sinirlioğlu rejimin Türkleri hedef aldığını belirterek, ”Türk askerleri hedef alınmaktadır. Türk askerleri bu pis savaşa çekilmek istenmektedir. Yıllardır muhalif güçler öldürülmektedir. Bu sefer doğrudan Türkleri hedef aldılar. Bazı sözleşmeli askerler bu farkı bilmiyor olabilirler ancak öğrenmek istiyorlarsa onlara öğretiriz. Biz sizlerden minnettarlık değil sorumluluk paylaşımı istiyoruz. Bu yüzden binlerce sivilin hayatı hepimizin sorumluluğunda. Hala Suriye temsilcisi utanmadan, milyonlarca evinden edilmiş Suriyeli’nin “terörist” olduğunu söylüyor.” dedi.

KAYNAK: AA
Yedi Gündem

Abone Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.