DOLAR 32,3344 0.23%
EURO 35,1139 -0.12%
ALTIN 2.308,471,37
BITCOIN 22839463,16%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye, Kosova yargısını desteklemeyi sürdürecek

ABONE OL
Eylül 13, 2019 20:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet Savcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Başsavcı Lumezi, Büyükelçi Sakar’a, savcılık sisteminin çalışması ve işleyişi, ilk sırada da Devlet Savcılığının, hukukun üstünlüğünü güçlendirme görevini yerine getirmek konusunda karşılaşılan zorluklar hakkında bilgi verdi.

Görüşmede, Kosova’daki Türk yatırımcılarının haklarının korunmasının yanı sıra, çeşitli yasa dışı olaylar ve suçlarla mücadelede Kosova ve Türk yargı kurumları arasında uluslararası işbirliğinin artırılması üzerinde görüş teatisi yapıldı.

Türkiye’nin Kosova Büyükelçisi Sakar, Devlet Savcılığının çalışmalarını takdir ederek, Kosova’da savcılık sisteminin güçlendirilmesine Türkiye’nin tam destek vermeyi sürdüreceğini teyit etti.
Görüşmenin sonunda, Başsavcı Alexandr Lumezi, Büyükelçi Çağrı Sakar’a, Kosova’da sürekli olarak adalet sistemine sağladığı ve sağlamaya devam ettiği yardımlarından dolayı Türkiye’ye teşekkürlerini ifade etti.

Ercan Kasap

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.