DOLAR 32,3432 0.18%
EURO 35,0828 -0.3%
ALTIN 2.238,79-0,20
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tua Üniversitesi ile Üniversite Diploması Artık Hayal Değil

Tua Üniversitesi ile Üniversite Diploması Artık Hayal Değil

ABONE OL
Ekim 28, 2021 12:39
Tua Üniversitesi ile Üniversite Diploması Artık Hayal Değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Modern dünya ile birlikte eğitim faaliyetlerinin küresel köy olan dünyanın dört bir yerinden gerçekleştirilebiliyor olması özellikle de gençlerin üniversite okuma noktasında hayal ettiklerine ulaşmasını kolaylaştırdı. Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet Yürüten Technical University Of America kurmuş olduğu online üniversite eğitimi sistemi ile dünyanın dört bir yanından öğrencileri kendi bünyesinde barındırmaya başardı. Üstelik herhangi bir sınav şartı aramadan öğrencilerin yaratıcılıklarını ve motivasyonlarını etkileyebilecek diğer faktörleri göz ardı ederek onlara muhteşem bir üniversite eğitimi almanın kapılarını açtı.

2020-2021 eğitim öğretim yılı itibari ile kuruluş Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından öğrencileri bünyesinde barındırarak onları hayallerine bir adım daha yaklaştırdı. Her geçen gün öğrenci sayısını arttıran ve eğitim yelpazesini genişleten Technical University Of America önlisans, lisans ve yüksek lisans alanlarında öğrencilerine eğitim öğretim hizmeti vermenin haklı bir gururunu yaşadı.

2020-2021 eğitim öğretim yılının son derece başarılı bir şekilde tamamlayan Technical University Of America 2022 ve daha sonraki eğitim öğretim yıllarında da bu başarılarının katlanarak devam ettirmeyi hedefledi. Bu hedefleri doğrultusunda son derece önemli stratejik bir plana imza atarak uluslararası geçerliliği olan bir diploma ile bireylerin üstten ders alıp derslerini saydırarak hızlı bir biçimde bitirebilecek leri eğitim fırsatını onların bilgisayarları kadar yakınına ulaştırdı. Kuruluş çalışmalarını sürdürürken insan odaklı ve çağdaş bir eğitim hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Website: http://www.tuamerica.university/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.