DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzon’da 68 yerleşim yeri karantinada

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de Covid-19 vakalarının en yoğun görüldüğü illerden Trabzon’da toplam 68 bölge karantina altında. Vali Ustaoğlu, kentte yaşayanları tedbirli olunması konusunda uyardı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, kentteki 8 ilçede toplam 68 yerleşim yerinde yeni tip koronavirüs (Covid-19) karantinası uygulandığını duyurdu.

Ustaoğlu paylaşımında ‘Kendini koru kentini kurtar’ etiketini kullandı ve “Değerli hemşehrilerim, bugün itibarıyla 8 ilçemizde 4 mahalle, 4 apartman ve 60 hane olmak üzere, toplam 68 yerleşimde karantina uygulamaktayız. Lütfen tedbirlere uyalım, salgının daha ileri boyutlara taşınmasına hep birlikte engel olalım” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8-14 Şubat tarihleri arasında 100 bin kişiye düşen vaka sayısını açıklamıştı. Trabzon, 100 bin kişiye 228 vaka sayısıyla Türkiye’de virüs yoğunluğunun en çok görüldüğü şehirdi.

Değerli hemşehrilerim,

Bugün itibarıyla 8 ilçemizde; 4 mahalle, 4 apartman ve 60 hane olmak üzere, toplam 68 yerleşimde karantina uygulamaktayız.

Lütfen tedbirlere uyalım, salgının daha ileri boyutlara taşınmasına hep birlikte engel olalım.#KendiniKoruKentiniKurtar

— İsmail Ustaoğlu (@valiustaoglu) February 22, 2021

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.