DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20845400,79%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tiktok Merve Yalçın Kimdir?

ABONE OL
Nisan 20, 2021 08:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tiktok uygulamasının içerisinde çektiği video içerikler ile adından söz ettiren Merve Yalçın bir dönem de CZN Burak Özdemir ile sevgili olmasıyla gündeme gelmişti. Peki, TikTok Merve Yalçın kimdir? Tiktok Merve Yalçın boyu kaç? Kilosu kaç?

Son yıllarda iyice popüler bir hale gelen sosyal medya uygulaması olan TikTok platformunda çektiği farklı tarzdaki içerik videoları ile ön plana çıkmış ve bu popülerlik ile şarkı çıkarmış Merve Yalçın son dönem fenomenlerden birisidir.

MERVE YALÇIN KİMDİR?

TikTok platformunun ülkemizde yaygınlaşması ile birlikte bu uygulama sayesinde popüler hale gelen sosyal medya fenomenlerinden birisi haline gelen Merve Yalçın, giyinişi, dikkat çeken videoları ile tanınan ve sevilen fenomenler arasına girmiştir. Merve Yalçın TikTok uygulamasında çekmiş olduğu dublaj ve dans videoları ile dikkat çekmeyi başarmış bununla birlikte de geniş bir hayran kitlesi yakalamış sosyal medya fenomenidir.

MERVE YALÇIN NERELİ?

Söz konusu platformun ülkemize gelmesi ile birlikte ilk videolarını çeken fenomen Merve Yalçın, farklı kategoride tarz videoları ile toplumun dikkatini üstüne çekmiş ve geniş bir kitle tarafından da takip edilip sevilmeye başlanmıştır. İstanbul’da doğmuş ve çocukluk yıllarını İstanbul’da geçirmiştir. Anne tarafından aslen Erzurumludur.

MERVE YALÇIN KAÇ YAŞINDA?

Saçlarının kırmızı renkte olmasından kaynaklı genellikle kırmızı saçlı kız olarak bilinir. Juanlar Ekibi ile bulunan sıkı dostluğu sebebiyle Merve Yalçın, Kürşat Juan ve Berke Juan ile birlikte TikTok videoları da çekmiştir. Sevilen fenomen Merve Yalçın 15 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 22 yaşında olan kırmızı saçlı kız Merve Yalçın YouTube platformu içerisinde de Gipsy Casuel ile birlikte Romale, Thebehz ile birlikte UÇURUM ve tek başına da Bella isimli şarkıları söylemiştir.

MERVE YALÇIN’IN TAKİPÇİ SAYISI KAÇ?

Güzel fenomenin TikTok, YouTube Instagram hesaplarında bulunan takipçi sayısı bir haylidir. Bu hesaplarda bulunan takipçi sayıları şu şekildedir;

TikTok: merveyalcin ismiyle TikTok uygulaması içerisinde 4.6 Milyon üstünde takipçisi bulunmaktadır.

YouTube: Merve Yalçın ismiyle YouTube uygulaması içerisinde 745 bin abonesi bulunmaktadır.

Instagram: merveyalcin ismiyle Instagram sosyal medya uygulaması içerisinde 1 milyon üzerinde takipçisi bulunuyor.

Twitter: Twitter sosyal medya uygulaması içerisinde 90 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.

MERVE YALÇIN’IN ANNE VE BABASI KİM?

TikTok fenomenlerinden olan Yalçın’ın annesi ve babasının yanı sıra ailesi merak ediliyor. Hayranları güzel yayıncı hakkında daha çok bilgi almak istiyor. Güzel fenomenin annesinin adı Hülya’dır. Babasının konusu açıldığı zaman çok üzülüyor ve açmış olduğu canlı yayınlarda babası ile ilgili bir konunun açılmasına sinirleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.