DOLAR 32,3392 0.22%
EURO 35,1035 -0.15%
ALTIN 2.306,551,29
BITCOIN 22840832,68%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

The Skade ve Life Me Alone İsimli İlk Single Çalışması Yayında
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • The Skade ve Life Me Alone İsimli İlk Single Çalışması Yayında

The Skade ve Life Me Alone İsimli İlk Single Çalışması Yayında

ABONE OL
Mayıs 16, 2022 09:13
The Skade ve Life Me Alone İsimli İlk Single Çalışması Yayında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

The Skade ve Life Me Alone Isimli single çalışması Spotify ve YouTube listelerinde yayınlanmaya başladı.  28 Ekim 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan bu single her geçen gün daha büyük kitlelere ulaşarak hak etmiş olduğu başarıya doğru ilerliyor.  Bu çalışma The Skade’e ait olan ilk profesyonel çalışma olarak biliniyor. Bu profesyonel adım atılana kadar genç sanatçının yaşamında dolu dolu bir müzik kariyeri olduğu söyleniyor.

The Skade 28 Ekim 1994 yılında Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda’da dünyaya gelmiş  ve bugün hala yaşamını Hollanda’da sürdürüyor. Müzik hayatına daha iyi Yapmış olduğu tüm çalışmalar Hollanda’da devam ediyor.

The Skade’in en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi henüz 4 yaşındayken müzikle tanışması oluyor. Henüz 4 yaşında bir çocuk iken ailesi onun müziğe karşı olan yeteneğini ve büyük ilgisini fark ederek onun enstrümanlar ile tanışmasına olanak sağlıyor. Enstrümanlarla 4 yaşında tanışan ilk tanıştığı piyano karşısında büyülendiğini anlatan The Skade bugün iyi bir Piyanist olmasını o günlerde piyanoya karşı duyduğu büyük aşka bağlıyor.

İyi bir Piyanist olan The Skade aynı zamanda iyi bir davulcu ve bir sanatsever olarak tanınıyor. Müziğe ve sanata karşı duymuş olduğu bu ilgi eğitim yaşamını tamamlayana kadar onun için bir hobi olarak devam ediyor.  Artık başarılı bir yazılımcı  olarak  meslek hayatını sürdüren genç sanatçı müziğe  karşı olan hobisinin de artık profesyonel bir yaşama dönüşmesi gerektiğini düşünüyor. 18 yaşında profesyonel Prodüksiyon hizmetleri vermeye başlıyor.

Instagram: https://www.instagram.com/theskade/

Spotift: https://open.spotify.com/artist/1zbgSlI4Rpj8nGvfzlHpJ7

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13514357/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.