DOLAR 32,3682 0.15%
EURO 34,9783 -0.3%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tesettür Giyimde Kaliteli Tunik Nasıl Anlaşılır?

ABONE OL
Ocak 18, 2020 11:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Her sezon birbirinden şık ve dikkat çekici tasarımları ile kadınların beğenisini kazandıran tesettür giyim modasının tesettür tunik modelleri çabasız şıklığı ele almanıza olanak tanıyor. Ev yaşantısı başta olmak üzere çarşıya pazara giderken ya da düğün, nişan vs., özel davet ve etkinliklerde en az tesettür elbise modelleri kadar  şık ve gösterişli olan tuniklerin kaliteli olanlarını tercih etmeniz sizin açınızdan daha avantajlı olacaktır.

Tesettür Tunik Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

tesettür giyim de tunikler artık her yaşa hitap eden tasarımlara sahiptir.  Dolayısı ile tunik seçimleri de çok önemli bir rol olmaktadır. Tunik seçerken tuniğin kalitesi kumaşından kesiminden ve dikiminden anlaşılır. Kaliteli kumaşlardan kusursuz bir şekilde kesilip, dikilen tunikleri tercih etmelisiniz. Kumaşın kalitesini anlamak için öncelikle alacağınız tuniğin k kumaşını elinize alıp, yumruğunuzla sıkarak kumaşı sıkın bu işlem ile alacağınız ürün kırışık bir kâğıt gibi duruyorsa bu ürünü almaktan vazgeçin. Çünkü bu tarz tunik ve diğer elbiseler kumaş şeklini korumasını için işlem gördüğü için ilk yıkamadan sonra bir daha giyilmez hale geçektir.  Daha sonra dikişi kalitesini kontrol edin.  Kaliteli dik tunikler kalın ve yoğun dikişiler ile üretilir.  Tuniğinizin dikişin iki taraftan hafifçe çekin eğer dikiş aralarında boşluk çok fazla ise bu ürün almaktan vazgeçin çünkü dişiler bir giyimden sonra açılacaktır.

Aksesuar ve Detaylara Dikkat Edin

tesettür giyimde şıklık kadar kalite her zaman ön planda durur. Ancak bazı tasarımcılar ya da üreticiler tesettür tunik ve diğer elbise modelleri üretirken küçük detaylara ve dikkat etmezler. Bu nedenle tunik alırken fermuarına ya da düğme iliklerine dikkat etmeniz gerekmektedir. Düğme iliklerini düzgün ve kusursuz bir şekilde açılıp, düğmelerini iyi bir şekilde sabitlenmediğinden ve ipliklerini dışarıya yapışık olmadığından iyice emin olun. Ayrıca fermuarlı tuniklerde fermuarın eşin uzunlukta olmasına ve tuniğin kumaşını renk tonu ile aynı tonda olmasına dikkat edin. Bu ve bunu gibi detaylara dikkat ederseniz kaliteli tuniklere sahip olarak severek aldığınız uzun yıllar aynı kalitede kullanma olanağı bulursunuz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.