DOLAR 32,4961 0.24%
EURO 34,6072 0.27%
ALTIN 2.495,050,49
BITCOIN 2039518-0,92%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tempo Kesici Takımlar Ürünleri

ABONE OL
Nisan 17, 2021 09:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tempo Kesici Takımlar firması, kaliteli kesici takımlar konusunda oldukça uzmanlaşmış ve deneyim elde etmiş bir firmadır. Firma, kesici takımların satışını yaparak sektörde öncü olmayı ve Milli Ekonomimize katkı sağlamayı hedeflemektedir. Bu bağlamda da çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Firma satışa sunduğu ürünler ile birlikte sektörün ihtiyaç duyduğu yedek parça açığını en iyi şekilde karşılamaya çalışır. Aynı zamanda firmanın stokları da oldukça güçlüdür. Bu bakımdan da sürekli olarak ürün teçhizatı sağlayabilmektedir. Firma sık sık yaptığı ithalatlar ile birlikte müşterilerine zamanında teslimat olanağını da sunuyor. Üstelik firmanın ürünlerini detaylı bir şekilde incelemek isteyenlerin sadece tempokesicitakimlar.com adresine erişim sağlaması da yeterlidir. Firmanın tüm ürün içerikleri ve kataloğu web mağazasında yer almaktadır. Genel olarak firmanın satışını yaptığı ürünleri aşağıda maddeler halinde sıraladık.

  • Kesici Takımlar
  • Korloy Diş Açma
  • Korloy Frezeleme
  • Korloy Takımlama
  • Korloy Seramik
  • Korloy Tornalama
  • Korloy Tutucu

Belirttiğimiz ürünler firmanın web adresinde satışa sunulmaktadır. Ürünler hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için, firmanın online mağazasını gezebilirsiniz.

Ürün Satışları Nasıl Olur?

Tempo Kesici Takımlar firması, yıllardır sunduğu kaliteli hizmeti tüm müşterilerine ulaştırabilmek adına bir web mağazası da kullanıyor. Bu sayede müşteriler ihtiyacı olan ürünleri direkt olarak firmanın web sitesinden satın alabiliyorlar. Ürün fiyatları ne yazık ki site içerisinde belirtilmemektedir. Bunun nedeni ise ürünlerin farklı boyutlara ve özelliklere de sahip olma durumundan kaynaklıdır. Ancak ihtiyacı olan müşteriler, siteye erişim sağlayarak çalışanlar ile kolayca irtibata geçebilirler. Bu şekilde ürünler hakkında da daha detaylı bilgiye ve ürünün ücretlendirmesine ulaşabilirler.

Satın alınan ürünlerde 100 TL ve üzeri alışverişler için firma, kargo bedelini ücretsiz bir şekilde sunmaktadır. Aynı zamanda ürün satın alındıktan ilk 2 hafta boyunca geri iade talep geçerli sayılmaktadır. Eğer ürünleri ile herhangi bir sorun yaşayan müşteriler ise, çalışanlarla irtibata geçerek problemleri en kısa sürede çözebilirler. Ayrıca Tempo Kesici Takımlar ürünlerinden yapılan tüm alışverişler %100 güvenli ödeme yöntemleri ile gerçekleştirilmektedir. Bu da müşterilerin hesap bilgilerinin tamamen güven olduğunu gösterir.

Kesici Takımlar Kataloğu

Kesici takımlar firmanın en çok üretimini sağladığı ürünlerden biridir. Özellikle de üreticiler tarafından oldukça tercih edilen kesici takımlar, üstün performans özelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Bu bağlamda da fazlasıyla ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Alanında en kaliteli ve verimli ürün kategorisine giren kesici takımları aşağıda maddeler halinde sıraladık.

  • ADKA150308R
  • ADKT11T308ER
  • ADKT120408PESR
  • ADKT170616PESR
  • ADKT1505PDFR

Belirtilenler dışında firmanın web adresinde oldukça geniş bir kategoride kesici takımlar ürünleri bulunmaktadır. Ürünlerin özelliklerini incelemek ve ürünler hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyenler, firmanın web adresini ziyaret edebilirler. Tüm ürün satışları online platform üzerinden de güven içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Kaynak: https://www.tempokesicitakimlar.com/urun/kesici-takimlar/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.