DOLAR 32,5947 0.29%
EURO 34,8488 0.32%
ALTIN 2.495,200,44
BITCOIN 21097075,68%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Temel Karamollaoğlu’ndan LGBT yanıtı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Buket Aydın’ın sunduğu Koltuk programının bu haftaki konuğu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu oldu. Sunucu Buket Aydın, daha önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da sorduğu “LGBT Türk aile yapısını bozuyor mu?” sorusunu Temel Karamollaoğlu’na da yöneltti. Saadet Partisi lideri, bazı insanlarda fizyolojik farklılıklar olabileceğini, bunlarla ilgilenilmesi gerektiğini belirtti. Karamollaoğlu, konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde: “Bazı insanlarda fizyolojik farklılıklar olabilir. Biz bunu kökten reddediyoruz diyemeyiz. Anasından doğma bu farklılıkları yaşayan insanlar var. Bunlarla mutlaka ilgilenilmeli. Ama bu sonradan kazanılacak bir vasıf haline getirilmemeli, bunun propagandası yapılmamalı. Temel Karamollaoğlu: Bir insan anasından doğduğu zaman ya kızdır ya erkektir Cinsiyetsizlik diye bir terim ortaya atılıyor, ne demek cinsiyetsizlik? Bir insan anasından doğduğu zaman ya kızdır ya erkektir, problemli olan varsa o da belirtilir. Ama siz bunu ortadan kaldıracağız, çocuklara belirli bir yaşa gelene kadar ne kızım de ne oğlanım de. Bunun manası olmaz ki. Bu toplumu yaralayan, dejenere eden bir yaklaşım.

Tekrar söylüyorum, doğuştan bir takım anomaliler varsa bunlarla mutlaka ilgilenilmesi, problemlerinin çözülmesi için gayret gösterilmesi icap eder.”


Tekrar söylüyorum, doğuştan bir takım anomaliler varsa bunlarla mutlaka ilgilenilmesi, problemlerinin çözülmesi için gayret gösterilmesi icap eder.”
  KILIÇDAROĞLU’NUN LGBT CEVABI HATIRLANDI Öte yandan Buket Aydın’ın sunduğu Koltuk programına daha önce de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuk olmuştu. Aydın Kılıçdaroğlu’na “LGBT Türk aile yapısını bozuyor mu?” sorusunu sormuştu. Kılıçdaroğlu da, “Hayır efendim ilgisi yok. LGBT Türk aile yapısını niye bozsun? İnsanların yaşama şeklini siyasete alet etmem. İnsanların özgürlüğüne, inancına, saygı duymak zorundayız.” yanıtını vermişti. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan LGBT cevabı HABERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.