DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20845400,79%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Temel Karamollaoğlu: Yatırım hizmetleri israftır

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, FOX TV’de Çalar Saat Hafta Sonu programında İlker Karagöz’ün konuğu oldu. Karamollaoğlu’nun gündeminde yine hükümetin yaptığı hizmetler vardı. Türkiye’nin şu anda yürütüğü “yol ve köprü çalışmalarının” israf olacağını niteleyen Saadet Lideri Karamollaoğlu, bu hizmet yatırımlarının acilen durdurulması gerektiğini ifade etti. İlker Karagöz’ün Türkiye’nin yanlış yatırımları nelerdir sorusuna yanıt veren Karamollaoğlu” Ben israf dediğim zaman israf ille de parayı saçmak sarayda harcanan günlük 10 milyonun üzerindeki giderler değil . İsraf yanlış yatırımlardır. Siz şu anda Türkiye’nin bütün imkanlarını üretime dönük sanayiye dönük yapmanız icap eder. Temel Karamollaoğlu: Yatırım hizmetleri israftır
Şu anda inşaat yapmak, devlet daireleri yapmak yeni kurumlar inşa etmek, binalar inşa etmek, şu anda yeniden yol yapmak, bunların hepsi israftır. Yeni yollar yapmak israftır. Türkiye’de yeni yola ihtiyaç yok. Yeni yollar yapılıyor neden? Bu mantık değişmeden Türk ekonomisinin  düze çıkması mümkün değil. ” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.