DOLAR 32,3364 0.17%
EURO 35,1895 -0.02%
ALTIN 2.240,68-0,11
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teknoloji Hakkında Doğru Bilgilerin Adresi: OLKANDO

Teknoloji Hakkında Doğru Bilgilerin Adresi: OLKANDO

ABONE OL
Ekim 18, 2021 11:10
Teknoloji Hakkında Doğru Bilgilerin Adresi: OLKANDO
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Farklı sektörlerde ve ülkelerde görev yapmış olan Olkan Doğan, sitesi içerisinde sizlere sürekli olarak bilgi teknolojileri ve bilgi güvenliği kapsamında yeni bilgi aktarımı yapıyor. Güncel olan yazıların bulundurulduğu sekmeyi de takip ederek bu bilgi içeriklerini kontrol etme şansına da sahip olabiliyorsunuz.

Aynı zamanda da OLKANDO, bilgi aktarımı sırasında gerekli olan profesyonel bilgi desteğini de sağlamış oluyor. Hem nasıl ilerlemeniz gerektiğini öğrenebiliyor hem de görsel destek de alabiliyorsunuz. Gündelik bir kavram hakkında detaylı bilgi aktarımının yanında yedekleme işlemleri, teknolojiye bağlı olarak bilinmesi gereken çeşitli bilgisayar programları ve çok daha fazlası kapsamında da bilgi aktarımı mümkün oluyor.

Bu kapsamda da karşınıza çıkabilecek isimlerden biri de elbette Olkan Doğan.
OLKANDO.com, 2005 yılından bu yana bir bilgi içerik bloğu olarak belirli konuları öğrenmeniz için gerekli desteği sağlıyor. Eğitim aldığı Bilgi Teknolojileri ve Bilgi Güvenliği alanında bir şeyler öğrenmek, bir destek almak istediğiniz noktalarda, sizlere teknoloji danışmanı olarak gerekli olan tüm bilgileri detaylı şekilde aktarıyor. Herhangi bir bilgi eksikliğine maruz kalmıyorsunuz.

Site içerisinde teknoloji ve dijital dünya konusunda son dönemlerde trend olan içeriklerin yanında aynı zamanda da genel bilgi birikimi için öğrenmeniz gereken içerikleri de bulabiliyorsunuz. Bu kapsamda var olmasını beklediğiniz tüm bilgiler de yeterli ve anlaşılır şekilde karşınıza çıkıyor. Olkan Doğan iş hayatında edindiği tecrübeyle birlikte aslında sizin de zihninizdeki bilgi havuzunuzu desteklemenize yardımcı oluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.