DOLAR 32,3392 0.22%
EURO 35,1035 -0.15%
ALTIN 2.306,551,29
BITCOIN 22840832,68%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tekin Adar: Futboldan Kopmam Mümkün Değil

ABONE OL
Mart 23, 2023 13:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sürmenespor, Batman Petrolspor, Gümüşhanespor, Amedspor, Kırklarelispor ve Cizrespor gibi köklü Anadolu kulüplerinde forma giydikten sonra profesyonel futbol kariyerini tamamlayan Tekin Adar basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kariyeri boyunca 350 profesyonel karşılaşmaya çıkan başarılı isim, bu karşılaşmalarda 120 asist yaparken, 56 kez de gol sevinci yaşadı.

Kariyerini başarılarla dolu anılarla tamamladığını ifade eden Adar, “ Yaşantıma dair sizlere anlatabileceğim her günümün, her hikayemin içerisinde futbol var. Formasını giydiğim her kulüp, çalıştığım her teknik ekip ve futbolcu arkadaşlar, benim ailem oldular. Bir insanın yaşayabileceği tüm duyguları, futbol ile yaşadım. Futbol benim hem dünüm, hem bugünüm, hem de yarınım. “ dedi.

Futbolu bıraktıktan sonra, bir süre dinlenmek için tatil bölgelerini tercih ettiğini söyleyen eden Adar, “ Futbol oynadığım dönemlerde kendime ayıracağım uzun vakitler olmuyordu. Aslında bu durumdan hiçbir zaman şikayetçi olmadım. Çünkü sevdiğim mesleği, sevdiğim ve tercih ettiğim bir hayatı yaşıyordum. Kariyerimi sonlandırdıktan sonra, bir süre olaylara dışarıdan bakmak için zamanımı tatile ayırmak istedim. Tatil yaparken de hafta sonlarımı maçlara ayırmaya ihmal etmedim. Tüm liglerin karşılaşmalarını stadyumlarda yer alarak takip ediyorum. Özellikle 2. Lig ve 3. Lig karşılaşmalarını yoğun bir şekilde takip ediyorum. “ dedi.

Futboldan ayrı kalmayacağını dile getiren Adar, “ İnsan alışkanlıklarını asla bırakmazmış. Futbol benim için yaşam alışkanlığım. Futbolculuk kariyerimi tamamlamış olabilirim ama bundan sonra da futbolun içerisinde kalmaya devam edeceğim. Şimdilerde antrenörlük için belge alma hazırlığımı yapıyorum. Genç futbolcu kardeşlerime kariyer planlamaları hakkında yardımcı oluyorum. Futboldan kopmam mümkün değil. “ diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.