DOLAR 32,5849 0.21%
EURO 34,8268 0.46%
ALTIN 2.411,09-0,88
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBMM’de yeni yasama yılı! Erdoğan konuşuyor

ABONE OL
Ekim 1, 2019 12:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni yasama yılının açılış konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu’na hitap ediyor.

Genel Kurul’da milletvekillerine hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’te törenle karşılandı. 

Açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Mustafa Şentop, “Şiddet demokrasinin en büyük düşmanıdır. Sırtını şiddete dayayan her yapı millete mağlup olmaya mahkumdur. Dünya barışı için adaleti esas almalıyız.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Genel Kurul’a hitap ediyor…

 “Millet olarak hiçbir zaman esareti kabul etmedik” diyen Erdoğan, 15 Temmuz’da TBMM ikinci defa gazilik unvanıyla şereflenmiştir” ifadelerini kullandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile cumhuriyetimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Sınırlarımız içinde ve dışında canları pahasına mücadele eden güvenlik güçlerimizin herbirini Rabbim muhafaza buyursun diyorum. Bu yıl İstiklal Harbimizin başlamasının 100. yıldönümü.

Dünyada böylesine derin yaygın ve kesintisiz devlet tecrübesine sahip bir başka millet yoktur. Türkiye’yi sınırları cetvelle çizilmiş bağımsızlığı bahşedilmiş hedefleri olmayan toplumlarla karıştıranlar oluyor. 15 Temmuz gecesi bu millete sıkılan her kurşun bizi büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası yolundan vazgeçirmek bir yana kararlılığımızı daha da perçinlemiştir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.