DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20805394,95%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Tansiyon yine tırmanıyor! Trump’ın sözleri sonrası İran’dan sert açıklama!

Tansiyon yine tırmanıyor! Trump’ın sözleri sonrası İran’dan sert açıklama!

ABONE OL
Ocak 23, 2020 21:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Musevi, sosyal medya hesabı Twitter’dan ABD’nin İran Özel Temsilcisi Brian Hook’un nükleer anlaşma yerine “Trump Anlaşması” yapılması yönündeki açıklamasına tepki gösterdi.

“BAĞNAZLIĞIN BİR GÖSTERGESİ”

Sözcü Musevi, “Bu uzun süreli kuruntuların ve bağnazlığın bir göstergesidir. Bu, kurumsallaşmış derin bir kibir ve kendini büyük görmekten kaynaklı bir durumdur.” ifadelerini kullandı.

TRUMP NE DEMİŞTİ?

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiliz kamu yayın kuruluşu BBC’ye 14 Ocak’ta yaptığı açıklamada nükleer anlaşmanın ABD Başkanı Donald Trump’ın gözünde kusurlu olduğunu belirterek, “Gelin anlaşmayı değiştirmek için birlikte çalışalım ve yerine bir Trump Anlaşması koyalım.” demişti.

Suudi Arabistan’ın Şarkul Avsat gazetesine konuşan Hook, nükleer anlaşma yerine “Trump Anlaşması’nın” olabilmesi için İran’ın balistik füze denemesine son vermesi, bölgedeki gruplara mali ve silah desteğini kesmesi, rehine siyasetine son vermesi gerektiğini söylemişti. (AA)

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.