DOLAR 32,5823 0.2%
EURO 34,8017 0.31%
ALTIN 2.418,25-0,58
BITCOIN 21634430,69%
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Şule Çet davasında sanığın talebi Çet’in avukatını çileden çıkardı

Şule Çet davasında sanığın talebi Çet’in avukatını çileden çıkardı

ABONE OL
Eylül 20, 2019 12:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şule Çet davasının bir sonraki duruşması için kapalı duruşma ve yayın yasağı isteyen sanık avukatı Levent Ekmen’e Çet’in avukatı “Neden bu kadar korkuyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

Ankara’da, üniversite öğrencisi Şule Çet’in, cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen ve plazanın 20’nci katından düşerek ölmesiyle ilgili davada sanık avukatı Levent Ekmen gizlilik kararı talep etti. 

Ekmen, 16 Ekim’de görülecek dördüncü duruşmanın kapalı gerçekleştirilmesi ve yayın yasağı getirilmesini istedi.

Başından beri dosyada gizlenenlerle; üstü örtülmek istenen, silinen ve kaybedilen delillerle uğraştık. Şimdi de gizlilik kararı talep ediliyor. Neden bu kadar korkuyorsunuz? Kamuoyu önünde olması ve üstü örtülmek istenen cinayetin üzerine gidilmesi neden sizleri rahatsız ediyor? https://t.co/m5huYVzIr2

— Av. Umur Yıldırım (@avumuryildirim) September 20, 2019

“Neden bu kadar korkuyorsunuz?”

Talebe tepki gösteren Şule Çet’in avukatı Umur Yıldırım, “Başından beri dosyada gizlenenlerle; üstü örtülmek istenen, silinen ve kaybedilen delillerle uğraştık. Şimdi de gizlilik kararı talep ediliyor. Neden bu kadar korkuyorsunuz? Kamuoyu önünde olması ve üstü örtülmek istenen cinayetin üzerine gidilmesi neden sizleri rahatsız ediyor?” diye sordu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.