DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şükür Kurbanı Bağışı

ABONE OL
Mart 3, 2021 11:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurban adakları Müslümanlık inancında özel bir yere sahiptir. Yardımlaşma ve paylaşma amaçlı olan bu adaklar ihtiyaç sahiplerine dağıtılır. Böylelikle gıda yardımı yapılmış olunur. Günümüzde yardımlaşma amacıyla kaliteli dernekler hizmet sunuyor. Bu dernekler yardım yapmak isteyenlerin yardımlarını kendi bünyelerinde toplayarak yardıma ihtiyacı olan kişilere eşit şekilde dağıtıyor.

Böylelikle ülkemizde ve dünyada muhtaç ve mağdur olanlar sevindirilmiş oluyor. Aynı zamanda kişiler bu şekilde hayır yapabiliyor. Adak kurbana, şükür kurbanı ve akika kurbanı gibi seçeneklerle de bağış yapılabiliyor. Bu bağışlarla milyonlarca kimsesiz çocuğa ve insana yardım eli uzatılıyor.

Şükür Kurbanı Yardımı

İnsanlara yardım etmek, onların moral ve motivasyonlarını sağlamak ve maddi yardım etmek istiyorsanız Şefkateli Derneği sitesine ulaşabilirsiniz. Sitede maddi ve manevi yönden ihtiyacı olan herkese yapılabilecek yardım seçenekleri sunuluyor. Böylelikle hayır yapmak isteyen kişiler siteden destek alabiliyor. Giyim, gıda, sağlık anlamında yardımlar sunan site SMS ve zekât gibi yardımlar da yapıyor.

Şefkateli ile İnternet Üzerinden Kurban Bağışı

Siteye ulaşarak hayır yapmak istediğiniz seçenekler ve şükür kurbanı hakkında bilgi edinebilirsiniz.  Banka hesap numaraları ve yardım projelerine dair içerikler sunulan siteden hizmet alabilirsiniz. Sizlerde yardım yapmak için özel adresler edinmek istiyorsanız ve yardımlarınızın gerçek sahibine ulaşmasını arzuluyorsanız siteden bilgi edinebilirsiniz. Şükür kurbanı ve diğer kurban bağışlarınız için Şefkateli Derneği sitesine ulaşabilirsiniz. Zekât bağışı, SMS bağışı ve insani yardım kampanyaları hakkında siteden bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.sefkatelidernegi.org.tr/sayfa/sukur-kurbani.html

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.