DOLAR 32,5557 0.04%
EURO 35,0283 0.44%
ALTIN 2.422,54-0,01
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Src Belgesi Nedir

ABONE OL
Ağustos 13, 2020 08:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Src belgesi Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Taşıma Yönetmeliği sonucu yük ve insan taşımacılığı yapan tüm ticari sürücülerin sahip olması gereken bir belgedir. Sizlerde Src belgesi nedir, nereden alınmalıdır şeklinde merak ettiğiniz tüm sorular için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz.

5 farklı Src belgesi bulunmaktadır. Her biri farklı taşımacılık işleri için zorunlu olmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı yük taşımacılıklarında ayrı belgelere sahip olmalısınız. Yine yurt içi ve yurt dışı yolcu taşımacılığı için farklı Src belgeleri almak zorundasınız. Tehlikeli madde taşımacılığı farklı bir grupta yer almaktadır. Ticari olarak hangi alanda çalışıyorsanız o alan için zorunlu olan Src belgesini edinmiş olmalısınız.

Src belgesi nasıl alınır diye araştırma içerisindeyseniz web sayfamızda sizler için gerekli ve yeterli olan tüm bilgilendirmelere ulaşabilirsiniz. İstediğiniz alanda Src belgesi edinebilmek için öncelikle bu belge için bir başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru ardından Milli eğitim Müdürlükleri tarafından açılacak olan sınavlara girmeli ve bu sınavlardan yeterli olan puanı almalısınız. Eğer yeterli puanı alırsanız hemen ardından yapılacak olan sözlü mülakatta da başarı elde ettiğinizde artık belgenizi alabilirsiniz.

Aydın Sarı Src Kursu

Src belgesi sınavlarında başarılı olabilmek için Aydın Sarı Src kurslarımıza katılabilirsiniz. Sınavda karşınıza çıkabilecek tüm ders ve konular ile ilgili hızlandırılmış bir eğitim alabilir ve sizin için çok önemli olan bu belgeye ilk denemelerde kavuşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.