DOLAR 32,3432 0.18%
EURO 35,0828 -0.3%
ALTIN 2.238,79-0,20
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Spor Bakanı açıkladı: Ligler ertelenecek mi?

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: “Liglerin ertelenmesi, maçların seyircisiz oynanması gibi bir durum gündemimizde yok. Planlandığı gibi devam edecek.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıklama yaptı. Kasapoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Merkezlerimizi kullanan gençlerimiz ve vatandaşlarımız için dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Gençlik kamplarımız yoğun şekilde temizleniyor.

“Spor tesislerimizde de temizlik devam ediyor. Spor müsabakalarıyla ilgili federasyonla ilgili çalışmamız neticesinde de Mart ve Nisan aylarında pek çoğunu ertelemiş durumdayız. 80’den fazla müsabaka ertelendi. Bunların listesini biraz sonra paylaşacağız.”

“Liglerin ertelenmesi, maçların seyircisiz oynanması gibi sorular geliyor. Şu an gündemimizde var olan bir durum değil. Maçlar planlandığı gibi devam edecek.”

Rakamlarla Koronavirüs! En merak edilen sorular…
İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüs dünyayı etkisi altına almış durumda. Türkiye’de de kendini gösteren virüs nedeniyle 4 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Peki corona virüsün en çok tehdit ettiği yaş grubu hangisi? Corona virüs belli ırkları mı hedef alıyor? İşte rakamlara corona virüs…

GALERİYE GİT

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.