DOLAR 32,3338 0.23%
EURO 35,1023 -0.13%
ALTIN 2.306,981,30
BITCOIN 22884013,40%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Son dakika: Ve zaman doluyor! Türkiye’den dünyaya çağrı! ‘Harekete geçeceğiz’

Son dakika: Ve zaman doluyor! Türkiye’den dünyaya çağrı! ‘Harekete geçeceğiz’

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika haberi: İdlib’de rejim güçlerinin sivil halka ve Türk askerine yönelik saldırgan tutumu devam ederken Türkiye bölgede rejim unsurlarını ortadan kaldırmakta kararlı adımlarını atmaya devam ediyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

Altun’un açıklamalarından satır başları:

Uluslararası toğlu rejimin İdlib’deki vahşetini görmeye başlıyor. Ancak, bu yeterli değildir. Uluslararası toplumun sorumlu üyeleri harekete şimdi harekete geçmelidir. İdlib’de halkın güvenliği ve bölgenin istikrarı tehlikededir.

 

 

BAŞKA ÖNLEMLER ALMAKTAN ÇEKİNMEYECEĞİZ

Rejim güçlerinin İdlib’i boşaltmasına izin vermeyeceğiz. İdlib Rusya ile yapılan anlaşmalar ile ateşkes bölgesi olarak kabul edilmiştir. Diplomatik ve politik yollardan çözüm bulamazsak bu insani felaketi durdurmak adına başka önlemler almaktan çekinmeyeceğiz.

ZAMAN DOLUYOR!

Zaman doluyor! Katil rejim, sivillere ve Türk askerine saldırdı. Yanıt verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Rejimin bu saldırgan tutumu devam ederse, masum insanları öldürmesini ve yerlerinden etmesini engellemek için planlarımızı devreye sokacağız.

Zaman bitiyor! Katil rejim, yerdeki sivillere ve askerlerimize saldırdı. Yanıt vermeye devam ettik ve devam edeceğiz. Bu saldırılar devam ederse, rejimin daha fazla insanı öldürmesini ve yerinden etmesini durdurma planlarımızla ilerliyoruz.

 

 

Yedi Gündem

Abone Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.