DOLAR 32,3459 0.28%
EURO 35,1379 -0.02%
ALTIN 2.309,421,41
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Son Dakika: 34 asker şehit olmuştu! Putin’den ilk açıklama! ‘Savaş’ deyip dünyaya gözdağı verdi

Son Dakika: 34 asker şehit olmuştu! Putin’den ilk açıklama! ‘Savaş’ deyip dünyaya gözdağı verdi

ABONE OL
Mart 2, 2020 08:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son Dakika Haberi: Suriye’nin İdlib kentinde 34 Türk askerinin Esed rejiminin hava saldırısında şehit edilmesinin ardından bölgede tansiyon yükseldi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) askerlerin kanını yerde bırakmayarak, rejime karşı Bahar Kalkanı Harekatını başlatmıştı.

 

Şu ana kadar 2 binin üzerinde rejim unsuru etkisiz hale getirilirken çok sayıda askeri araç, hava savunma sistemi ve silah depoları yok edildi.

RUS LİDERDEN İLK AÇIKLAMA

 

Askerlerini şehit edilmesinin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ilk kez konuştu. Rus devlet ajansı TASS’a konuşan Rus lider, “Hiç kimseyle savaşa girmeye niyetim yok” dedi. Putin, Rusya’nın kimseyle savaşa girmeyi planlamadığını, ancak diğer ülkeleri Moskova ile ihtilafa girmekten caydırmak istediğini söyledi.

Rusya’nın tarihte ilk kez dünyada var olmayan silah ürettiğini dile getiren Putin, “ABD, silah konusunda bize yetişmeye çalışıyor. Bu, tarihte hiçbir zaman yaşanmadı” diye konuştu.

KRİTİK TARİH 5 MART

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Putin, İdlib meselesini 5 Mart’ta başkent Moskova’da bir araya gelerek ele alacak.

KAYNAK: AJANSLAR
Yedi Gündem

Abone Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.