DOLAR 32,4958 0.14%
EURO 34,8268 0.28%
ALTIN 2.487,111,02
BITCOIN 1999900-3,10%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sinema ve Televizyon Camiasında Abdurrahman Tutar Dikkat Çekmeyi Başarıyor
  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Sinema ve Televizyon Camiasında Abdurrahman Tutar Dikkat Çekmeyi Başarıyor

Sinema ve Televizyon Camiasında Abdurrahman Tutar Dikkat Çekmeyi Başarıyor

ABONE OL
Mart 11, 2022 12:50
Sinema ve Televizyon Camiasında Abdurrahman Tutar Dikkat Çekmeyi Başarıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sinema ve televizyon dünyası şimdiye kadar oldukça büyük isimlere yer vermiştir. Bununla birlikte genç yeteneklere de her daim kapısı açık olan sanat camiasında Abdurrahman Tutar da kendi yerini almıştır. Daha küçük yaşta oyunculuk ve tiyatro eğitimleri almaya başlayan Abdurrahman Tutar, kendini bu alanda geliştirmeyi başarmış ve bir meslek olarak sürdürmeye başlamıştır. Bu bağlamda şimdiye kadar birçok dizide ve filmde çeşitli rollerde bulunmuştur.

Çevresindekilerden aldığı övgülerle kendini daha da geliştiren Abdurrahman Tutar, Barbaroslar dizinde prop ekibi olarak dekor ressamlığı yapmıştır. Aynı zamanda kendi kurmuş olduğu Morris Tiyatro topluluğunda da çocuklar için çeşitli tiyatro ve sanat eğitimleri vermektedir. Kendisini daha uzun süre boyunca ekranlarda ve sinema perdelerinde görebileceğiz.

Başarılı ve Yetenekli Oyuncu Abdurrahman Tutar Oyunculuk Eğitimi

1995 yılında Erzincan ilinde doğan Abdurrahman Tutar, oyunculuk eğitimini geniş bir çerçevede almıştır. Özel kurumlarda çeşitli tiyatro ve oyunculuk eğitimleri alarak bu alanda ilk çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Bunun dışında Adnan Menderes Üniversitesi’nde Yaratıcı Drama eğitimleri de almıştır. Son olarak da kariyer eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nden mezun olarak tamamlamıştır.

İlerleyen dönemlerinde çeşitli üniversitelerin tiyatro topluluklarında yer alarak Tutar, kendini geliştirmeye devam etmiştir. 2009 yılında ise kariyerine amatör bir deneyimle giriş sağlamıştır. Şimdilerde de birçok dizide ve filmde rol alarak, ortaya çıkardığı işlerle birçok ödülün de sahibi olmuştur.

Sosyal Medya Linklerim:
Facebook:
https://www.facebook.com/abdurrahmantutr/
İnstagram:
https://www.instagram.com/abdurrahmantutr/
Pinterest:
https://tr.pinterest.com/abdurrahmantutr/
Twitter:
https://twitter.com/abdurrahmantutr
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/abdurrahmantutr/

Bilgi Paneli:

https://g.co/kgs/RLMHc8

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.