DOLAR 32,3675 0.14%
EURO 34,9736 -0.31%
ALTIN 2.324,240,22
BITCOIN 22812910,79%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şile’de kaçak konteyner savaşı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Şile Ağva bölgesinde kaçak konteyner ve prefabrik evlere karşı mücadele başlatan Belediye Başkanlığı ekipleri gece gündüz sahada çalışmalarını sürdürüyor. 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan Bayram tatilini fırsat bilerek şehirden kaçanların, bölgeye getirmek istedikleri evler zabıta engeline takıldı. Ekipler, kaçak yapıları ilçeye tırlar ile getirildikleri sırada yakaladı ve gerekli işlemlerin ardından ilçe dışına çıkarttı. Vinçlerle arazilere konulan konteynerlar da kaldırıldı. Şile’de kaçak konteyner savaşı
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı konuya ilişkin “Özellikle son zamanlarda, pandemiden sonra bölgemiz malum doğal dokusu itibariyle cazibe merkezi haline geldi. Ama bu tür kaçak yapılara asla müsaade etmiyoruz. Tüm ekip arkadaşlarım gece gündüz demeden, bayram demeden sahada adeta bu fırsatçıların peşinde ve bu fırsatçılara kesinlikle izin verilmeyecek.” dedi. Öte yandan Şile otobanında tır üzerinde ilçeye izinsiz getirilen kaçak ahşap prefabrik eve takılan soba borusu da görüntülendi. Soba borusu ormanlık alanlarda olası soğuk ve serin akşamlara karşı alınan tedbir olarak değerlendirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.