DOLAR 32,3655 0.07%
EURO 35,5117 0.29%
ALTIN 2.323,210,19
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sergen Yalçın: Kupada sonuna kadar gitmek istiyoruz

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Tarsus İdman Yurdu’nu Rosier, Larin ve Güven’in golleriyle 3-1 mağlup edip bir üst tura yükselen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Kendileri adına güzel bir galibiyet olduğunu ifade eden Yalçın, “Oyuncuların performansından memnunuz. Pozitif ve enerjiklerdi. Rakibimiz de iyi mücadele etti, onları da tebrik ediyorum ve Tarsus İdman Yurdu’na sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Türkiye Kupası bizim için önemli. En azından Avrupa’ya gitmek için bir kulvar. Biz de gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bugün de çıkan kadromuz bunun göstergesiydi” ifadelerini kullandı.
Ligde yoğun bir fikstüre girilmesiyle ilgili de konuşan Sergen Yalçın, “4 günde bir maçlar oynanacak. Takımımızda yeterli oyuncumuz var. 1-2 eksik olmasına karşın kadromuz geniş. Maçlara göre rotasyon da yapabiliriz ama bunu alacağımız sonuçlar gösterecek. Lig zorlu ve uzun bir maraton. Mayısın ortasına kadar uzun bir zaman var. Ligin başlarında biraz sorunlar yaşadık ama performanslar yükselince daha iyi bir noktaya geldik. Şu anda bulunduğumuz nokta da kötü değil, önümüzde uzun bir süreç var. 3 maçlık periyotların da altından kalacağımızı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.