DOLAR 32,3728 0.16%
EURO 34,9765 -0.3%
ALTIN 2.324,270,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serdal Adalı aday olacak mı? Tarih verdi

ABONE OL
Ekim 7, 2019 04:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Serdal Adalı, başkan adaylığı ile ilgili düşündüğünü ve başarılı olacağına inandığı takdirde perşembe günü adaylığını açıklayacağını söyledi. 

Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlık yaşayan oyuncuları ziyaret eden Serdal Adalı, hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Adaylık için önlerinde bir süre olduğunu vurgulayan Adalı, “Önümüzde perşembe gününe kadar bir süre var. Sorunlar üzerine çalışıyoruz. İkinci başkan olduğum için de sorunları iyi biliyorum. Sonradan ‘vallahi bundan haberim yoktu’ deme şansımız yok. Başarılı olabileceğimize inanıyorsak, perşembe günü adaylığımızı açıklarız” ifadelerini kullandı.

“Dorukhan beklenenden daha kısa sürede dönecek”
Dorukhan’ın beklenenden daha kısa sürede sahalara döneceğini söyleyen Serdal Adalı, “Daha erken döneceğini kendisine de söyledim. İnşallah kendisini 5-6 ay değil de 3 ay içerisinde aramızda göreceğiz. Bir maç kazandık o da burnumuzdan geldi. Futbolun içinde var bu durumlar. İnşallah en kısa sürede aramıza döner” şeklinde konuştu.

“Çok söylenecek bir şey yok”
N’Koudou ve Oğuzhan’ın sakatlıklarıyla ilgili de konuşan Adalı, “Sezon içerisinde bazen hiç sakatlık olmuyor bazen de yoğun bir sakatlık düzeni oluyor. Çok söylenecek bir şey yok. Nihayetinde sahada olan hadiseler. Antrenmanda olan sakatlıklar değil. Üçü de çok genç arkadaşlar, en kısa sürede aramıza dönecekler” açıklamasında bulundu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.