DOLAR 32,6021 0.38%
EURO 34,7995 0.17%
ALTIN 2.492,000,32
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şenol Güneş Arnavutluk maçı öncesi konuşuyor

ABONE OL
Ekim 7, 2019 11:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk ve Fransa maçları öncesinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk ve Fransa maçları öncesinde basın toplantısı düzenliyor. İşte Şenol Güneş’in açıklamalarından satır başları…

– Önceliğimiz Arnavutluk maçı olacak. Geri kalan 4 maçta en önemli maçımız bu olacaktır. Kendi sahamızdaki iki maçı kazandığımız zaman şampiyonaya gideceğimizi düşünüyoruz. Arnavutluk, Avrupa’nın önemli liglerinde iyi oyuncuları olan bir takım.

– 27 kişi açıkladık, Dorukhan ciddi bir sakatlık geçirdi, geçmiş olsun, Allah şifa versin. Abdülkadir, Cengiz, Hasan Ali de aynı şekilde sakat. Onlara da Allah şifa versin. İlk müsabakada oynayacak en iyi oyuncularımızı, en sağlıklı ve iki yönlü oyunculardan kurulu olmasını düşünüyoruz. Yarın bir değerlendirme yapacağız. Tüm Türkiye’nin mutlu olacağı bir takım oluşturmaya çalışıyoruz.

– Tüm Türkiye’nin mutlu olacağı bir takım yaratmak istiyoruz. Sıcak bir hava var. Aile havası var. Hayallerimiz, hedeflerimiz var. Halkımız da bunları bizde gördüğü için sahipleniyor.

– Türkiye’nin neresi olursa olsun Milli Takım gittiği her yerde sıcak karşılandı. Belki bir stadyum daha fazla kullanılmalı. Fransa bunu yapıyor. Daha önce İstanbul’da oynadık, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası’na gittik. Bazı yanlışlar yapıldı. Vodafone Park’taki maçta taraftar aynı dokuz doğurmayı onlar da yaptı. Cumhurbaşkanından işçisine kadar herkes aynı duygu içinde bulundu. Milli Takım duygusunu sahiplenmek için daha fazla başarı lazım. Hep bir kuşkular var. Bütün sahalar hepimizin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.