DOLAR 32,5176 0.21%
EURO 34,8611 0.36%
ALTIN 2.488,451,08
BITCOIN 1997325-3,18%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selena Gomez, Eski Sevgilisinin Eşi Hailey Baldwin’a Destek Verdi
  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Selena Gomez, Eski Sevgilisinin Eşi Hailey Baldwin’a Destek Verdi

Selena Gomez, Eski Sevgilisinin Eşi Hailey Baldwin’a Destek Verdi

ABONE OL
Mart 25, 2023 08:24
Selena Gomez, Eski Sevgilisinin Eşi Hailey Baldwin’a Destek Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ünlü şarkıcı Selena Gomez, sosyal medya hesabından eski sevgilisi Justin Bieber’in eşi Hailey Baldwin’a destek mesajı paylaştı. İddialara göre, Baldwin son zamanlarda birçok kişinin hedefi haline gelmişti ve Gomez’in paylaşımı da bu tartışmaların ortasında geldi.

Gomez, Baldwin’in fotoğrafını beğenerek başlayan destek sürecine açıklama yaparak devam etti. “Birbirimizi desteklememiz çok önemli. Herkes mutlu olmalı” diyen Gomez, böylece Baldwin’a desteğini bir kez daha göstermiş oldu.

Bununla birlikte, Selena Gomez’in mesajı bazı takipçileri tarafından farklı yorumlandı. Kimileri Gomez’in Baldwin’a samimi bir destek mesajı olarak algılarken, kimileri ise mesajın altında yatan gerçek niyetleri sorguladı.

Selena Gomez ve Justin Bieber’in ayrılığı hala hayranları tarafından konuşulurken, Bieber’ın evliliği ve eşi Hailey Baldwin da sık sık gündeme geliyor. Bu son destek mesajıyla birlikte, Selena Gomez’in de Baldwin’a olan desteği bir kez daha gündeme geldi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.