DOLAR 32,4340 0.17%
EURO 35,1209 -0.09%
ALTIN 2.322,340,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rezalet karara maç anında açıklama!

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 09:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Chelsea ile Tottenham arasındaki müsabaka sırasında Giovani Lo Celso’nun yaptığı Cesar Azpilicueta’ya yaptığı faul gündeme oturdu.

Giovani Lo Celso, Azpilicueta’nın baldırına bastı. Chelsea teknik heyeti ve futbolcular, bu pozisyon için kırmızı kart bekledi.

Hakem Michael Oliver, oyunu durdurdu ve video yardımcı hakemin pozisyonu incelemesini bekledi. Uzun süren incelemenin ardından Lo Celso’ya kart çıkmadı.

MAÇ DEVAM EDERKEN RESMİ AÇIKLAMA!

Maçın 52. dakikasında gerçekleşen bu pozisyondan 15 dakika sonra PGMOL’dan (Premier Lig Hakemler Birliği) resmi bir açıklama geldi.

PGMOL VAR Koordinasyon Merkezi’nden yapılan açıklamada, “PGMOL’un bu pozisyon hakkında kararı ve görüşü nettir. Bu pozisyonda kırmızı kart verilmeliydi. Hakemin kararı kendi yorumudur ve kırmızı kart olmadığını düşünmüştür.” ifadeleri kullanıldı.

Bir ay önce Arsenal ile Crystal Palace arasındaki mücadelede Pierre-Emerick Aubameyang, benzer bir hareket sonrası VAR uyarısıyla kırmızı kart görmüştü.

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.