DOLAR 32,5412 0%
EURO 34,9794 0.38%
ALTIN 2.425,930,13
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rahşan Ecevit son yolculuğuna uğurlanıyor

ABONE OL
Ocak 19, 2020 11:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rahşan Ecevit, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çoklu organ yetmezliği nedeniyle 97 yaşında hayatını kaybetmişti. Ecevit için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor. Törene Ecevit’in yakınlarının yanı sıra siyasiler ve çok sayıda vatandaş katılıyor.

Rahşan Ecevit, öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Devlet Mezarlığı’nda eşi merhum Başbakan Bülent Ecevit’in yanına defnedilecek.

ŞEBİNKARAHİSAR’DAN ECEVİT’İN MEZARINA TOPRAK

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, yaptığı açıklamada, bugün son yolculuğuna uğurlanacak Rahşan Ecevit’in
cenazesine katılacaklarını söyledi.

İlçeden aldıkları toprağı, merhum Rahşan Ecevit’in mezarına bırakacaklarını belirten Yılancı, “Eniştemiz olarak gördüğümüz Bülent Ecevit’in mezarına da Şebinkarahisar’dan gönderilen toprak bırakılmıştı. Rahşan Hanım’ın çok sevdiği Şebinkarahisar’dan getirdiğimiz toprağı da mezarına koyacağız.” dedi.

Yılancı, Şebinkarahisar halkının Rahşan Ecevit’i asla unutmayacağını ifade ederek kendisini her zaman saygı ve minnetle anacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA-AA

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.