DOLAR 32,6029 0.38%
EURO 34,8331 0.27%
ALTIN 2.495,820,47
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prens Harry ve Meghan Markle Prens Philip İçin Taz…

ABONE OL
Nisan 12, 2021 08:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth’in eşi Prens Philip’in 99 yaşında yaşamını yitirmesi sebebiyle ülkede 8 günlük yas ilan edildi. Kraliyet Ailesi’nden ayrılan Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle’da taziye mesajlarını yayınladı!

İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth’in eşi Prens Philip’in 99 yaşında geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi. Bunun üzerine Kraliyet Aile’si 8 günlük yas ilan etti. Sussex Dükü Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan, taziye mesajlarını yayınladılar. Harry, cenaze töreni için ülkesine dönmeye hazırlanırken, hamile eşi Meghan’ın cenazeye katılıp katılmayacağı henüz bilinmiyor. Philip’in kayıbından sonra Kraliyet Ailesi’nde bir ilk yaşandı. Kraliyet Ailesi’ne ait tüm sosyal medya hesaplarında güler yüzlü profil fotoğrafları kaldırıldı.

SUSSEX DÜKÜ VE SUSSEX DÜŞESİ’NİN TAZİYE MESAJI

ABD’nin Los Angeles kentine yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Prens Philip için taziye mesajı yayımladı. Prens Harry ve Markle taziye mesajını kurdukları hayır kurumu Archewell’in internet sitesinden yayınladı. Çift yayınladığı mesajında, ‘Majesteleri Edinburgh Dükü’nün sevgi dolu anısına, 1921-2021. Hizmetiniz için teşekkürler, çok özleneceksiniz’ ifadeleri kullanıldı. 

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNE DENK GELDİ

Prens Philip’in ölümü, oğlu Prens Charles’ın Düşes Camilla ile 16’nci evlilik yıldönümüne denk geldi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.