DOLAR 32,3518 0.31%
EURO 35,1410 0.01%
ALTIN 2.301,011,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PERYÖN İNSANA DEĞER ÖDÜLLERİ 2022 YILI BAŞVURULARI BAŞLADI

PERYÖN İNSANA DEĞER ÖDÜLLERİ 2022 YILI BAŞVURULARI BAŞLADI

İnsan yönetimi alanında iz bırakan, ilham kaynağı olan ve insana değer veren çalışma ve uygulamaların değerlendirildiği PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 2022 için başvurular başladı. Katılıcılar, insan kaynakları alanındaki; yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmak, örnek teşkil eden çalışmaları sektöre kazandırmak amacıyla düzenlenen PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’ne 3 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapılabiliyor.

ABONE OL
Nisan 8, 2022 09:53
PERYÖN İNSANA DEĞER ÖDÜLLERİ 2022 YILI BAŞVURULARI BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma yaşamına liderlik etmek vizyonu ile faaliyetlerini sürdüren PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin her yıl başarıyla düzenlediği PERYÖN İnsana Değer Ödülleri, bu yıl 14’üncü kez sahiplerini bulacak. PERYÖN’ün 34 ülkeyi temsil eden çatı derneği Avrupa İnsan Yönetimi Birliği (EAPM) tarafından da tanınan ve desteklenen PERYÖN İnsana Değer Ödülleri, insan kaynakları alanındaki; yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmak, örnek teşkil eden çalışmaları sektöre kazandırmak amacıyla düzenleniyor.

Avrupa İnsan Yönetimi Birliği’nin tanıdığı ilk ve tek ödül

PERYÖN İnsana Değer Ödülleri, PERYÖN’ün 34 ülkeyi temsil eden çatı derneği Avrupa İnsan Yönetimi Birliği (EAPM) tarafından tanınan ve desteklenen ilk ve tek ödül olma özelliğini taşıyor. PERYÖN İnsana Değer Ödülleri bu özelliğiyle projelerin sadece Türkiye’de değil, küresel boyutta da başarı hikayesi olarak ele alınmasına ve örnek olmasına öncülük ediyor.

Eşsiz bir öğrenme deneyimi

PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi Ela Kulunyar, Türkiye insan yönetimi profesyonellerinin dünyaya öncülük ettiği ödül projesinin tüm iş dünyası için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Kulunyar, “2008 yılından bu yana başarıyla gerçekleşen PERYÖN İnsana Değer Ödülleri, bu yıl da ‘Yapılan her çalışma insana değer’ mottosuyla şekilleniyor. İnsan yaşamını iyileştirmeye odaklı tüm çalışmalar, üzerinde konuşulmaya ve örnek alınmaya değer. PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’nde katılımcılar, sadece emek verdikleri, hayata geçmesine liderlik ettikleri projelerle öne çıkmıyor, aynı zamanda eşsiz bir deneyim de yaşıyorlar. Tüm süreçte kendi alanlarının önemli isimlerinden oluşan değerli jüri üyelerimizle ve küresel otorite konumundaki danışman firmamızla süreçlerini tartışıyorlar, çok faydalı geri bildirimler alarak bilgi alışverişinde bulunuyorlar. Bir açıdan, projelerinin KPI’larını değerlendiriyor ve gelecekteki başarıları için danışmanlık alıyorlar” dedi.

 

“Öne çıkın, örnek olun, iz bırakın!”

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven de PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’nin insan kaynakları alanında dinamikleri değiştiren bir etkisi olduğuna vurgu yaparak, “Ödül organizasyonu bizim için bir yarışma değil, sektörümüze sunduğumuz bir öğrenme ve gelişim fırsatı. İnsan Kaynakları (İK) ekipleri son 2.5 yılın değişim liderliğini yaparak çok iyi projelere imza atıyorlar. Her sektörün kendi içinde en iyilerini bir araya getiren değerli organizasyonlar var ama PERYÖN İnsana Değer Ödülleri hepsinden farklı bir öneme sahip. Biz İK’cılar çalışanlarımızın en iyi performansa sahip olması ve kendi sektörlerinde de öne çıkmaları için sistemler, projeler inşa ediyoruz. Başarılı organizasyonların tamamında İK’nin güçlü liderliği hissediliyor. 14’üncü ödül başvurularımızı açarken, tüm yönetim takımlarına sesleniyoruz: PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’ne katılarak, ‘İnsan’ için yaptıklarınızı, değiştirdiklerinizi, hayal ettiklerinizi ve hayata geçirdiklerinizi paylaşın. Öne çıkın, örnek olun, iz bırakın!” dedi.

Fark yaratan KOBİ uygulamaları da değerlendirilecek

3 Kasım 2022’de gerçekleştirilecek ödül töreni ile sahiplerini bulacak PERYÖN Ödülleri’nin kategorileri ise her sene olduğu gibi İnsana Değerde Liderlik (Büyük Ödül) ve Değer Yaratan Uygulamalar Ana Kategorisi altında; İşveren Markası, Bağlılık ve Kurum Kültürü Yönetimi, Yeni Çalışma Modelleri Geliştirmek, Dijital Dönüşüme Liderlik, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Yönetimi, Öğrenen Organizasyon ve Öğrenme Çevikliği, Yaşam Kalitesini Destekleyen Uygulamalar ve Geleceğin İş Yaşamında Değer Yaratmak olarak belirlendi. 14’üncü İnsana Değer Ödülleri’nde bu yıl ilk kez Fark Yaratan KOBİ Uygulama Kategorisi de KOBİ’lerin insana yönelik çalışmaları da değerlendirilecek.

Metodolojisinin yapılandırılması ARGE Danışmanlık tarafından yapılan PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 2022’nin, metodolojiye uygun saha ziyaretleri ve raporlaması uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi PwC Türkiye tarafından gerçekleştirilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.