DOLAR 32,5760 0.09%
EURO 35,0346 0.55%
ALTIN 2.427,570,20
BITCOIN 2094036-3,55%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Özhaseki, HDP seçmenine ‘heyecandan’ lanet okumuş: İfadem aşırıya gitmiş

Özhaseki, HDP seçmenine ‘heyecandan’ lanet okumuş: İfadem aşırıya gitmiş

ABONE OL
Şubat 22, 2021 10:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, HDP’ye ve seçmenine yönelik, “Lanet olsun oylarına. Onların oylarının Allah belasını versin” konuşmasını heyecana bağlayarak ‘aşırıya gitmiş’ olabileceğini söyledi.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek’e konuşan Özhaseki, “Evet ‘lanet olsun’ kısmı aşırıya gitmiş olabilir. HDP’nin tavrını anlayabiliyorum ama CHP’lilerin bir kez olsun HDP’ye ‘terörle aranıza mesafe koyun’ dememesini anlamakta zorlanıyorum. Evet, aşırıya gitmiş olabilir. ‘Vatandaşa lanet olsun’ olmaz, kabul edilemez. Oy veren neticede gariban vatandaş. Bölgede bir sürü çile çekmiş. Konuşma heyecanıyla, duruma olan isyanla o ifadeyi kullanmış olabilirim. Ancak kastettiğim oy veren vatandaş değil.” düşüncesini dile getirdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP ve HDP’ye yönelik olarak “Seçimlerde 4 tane oy alabilmek için olmadık kalıba giriyorsunuz. Lanet olsun oylarına. Onların oylarının Allah belasını versin. Bunları her fırsatta söylemeliyiz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.