DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075343-1,49%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Magazin
  • Özge Mumcu ve Erinç Yeldan Cumhuriyet’teki yazılarına son verdi

Özge Mumcu ve Erinç Yeldan Cumhuriyet’teki yazılarına son verdi

ABONE OL
Mayıs 29, 2021 14:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Cumhuriyet gazetesini hedef alan açıklamalarına yanıt veren Cumhuriyet gazetesi, Soylu’nun verdiği örneklerin “Can Dündar dönemine ait olduğunu” söylemişti.

Gazetenin eski çalışanlarının tepkisini çeken bu açıklama sonrası Özge Mumcu Aybars, sosyal medyadan, “Cumhuriyet Gazetesi’ne duyduğum ‘manevi bağlılık’ nedeniyle başladığım ve bir yılı aşkın süredir yazdığım Pazar Eki’ndeki yazılarıma son verme kararı aldım. Cumhuriyet’in tüm emekçilerine derin saygılarımla” paylaşımında bulundu.

 

Cumhuriyet Gazetesi’ne duyduğum ‘manevi bağlılık’ nedeniyle başladığım ve bir yılı aşkın süredir yazdığım Pazar Eki’ndeki yazılarıma son verme kararı aldım. Cumhuriyet’in tüm emekçilerine derin saygılarımla…

— Özge Mumcu Aybars (@ozge_mumcu) May 22, 2021
Erinç Yeldan ise yine sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Cumhuriyet’de dün yer alan ‘açıklama’ yazısının içeriği ne gazetenin ilkeleriyle ne de demokrasi mücadelesinin gerekleriyle bağdaşmaktadır. Cumhuriyet’teki köşe yazılarıma son veriyorum. Değerli okurlarıma ve Cumhuriyet’in emekçilerine yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ederim” dedi.
 

Cumhuriyet’de dün yer alan “açıklama” yazısının içeriği ne gazetenin ilkeleriyle ne de demokrasi mücadelesinin gerekleriyle bağdaşmaktadır.Cumhuriyet’teki köşe yazılarıma son veriyorum. Değerli okurlarıma ve Cumhuriyet’in emekçilerine yakın ilgi ve destekleri için teşekkür ederim

— A Erinc Yeldan (@ErincYeldan) May 22, 2021
 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.