DOLAR 32,3781 0.18%
EURO 35,0251 -0.19%
ALTIN 2.324,660,24
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Otomatik kapılar sağlam malzemelerle yapılmalıdır

ABONE OL
Haziran 20, 2021 10:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Otomatik kapılar günlük hayatımızın her aşamasında karşımıza çıkan ve hayatımızı kolaylaştıran araçlardır. Otomatik kapılar özellikle yerleşik hayata geçmek ile birlikte bahçelerini evlerini kendilerine ait alanlara kişiselleştirmek isteyen bireylerin 1000 yıllardır kulağında ilkel kapı modellerinin teknolojik koşullara uyarlanmış şeklidir. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz teknoloji çağı ya da dijital çağ olarak adlandırılan günümüzde ilkel olarak kullanılan bu kapı çeşitlerinin fazlalığı göze çarpmaktadır. Otomatik kapı her alanda ve her şekilde kullanılan araçları oldukları için son derece güvenilir ve sağlam malzemelerle yapılmaları gerekmektedir. Genellikle binlerce kişi tarafından kullanılan kamu kurum ve kuruluşlarında, hastanelerde, okullarda, kütüphanelerde ve işletmelerin girişlerinde sık sık gördüğümüz otomatik kapıların sağlam ve güvenilir bir şekilde monte edilmesi ve yine sağlam ve güvenilir malzemelerin kullanılması son derece büyük önem arz etmektedir. Otomatik kapı sistemleri sağlamlığı iş sağlığı ve güvenliği kurallarına da uyum içerisinde olmayı gerektirir.

Kale Doors en kaliteli malzemeleri kullanır

Ülkemizde otomatik kapı kullanımı oldukça yaygındır. Kale Doors otomatik kapı çeşitleri başta olmak üzere birçok kapı çeşidine müşterilerinin hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşayan kuruluşlardan biridir. Sektörünün en güvenilir ve en dürüst çalışma prensibi ile hareket eden firmalarından olan kale Doors yapmış olduğu profesyonel hizmetleri ile Avrupa’ya ihracat da gerçekleştirmektedir. O anlamda ülkemizin ekonomisine de son derece ciddi katkılar sunan Kale Doors Türkiye’de ve dünyada sektörü ile ilgili yapılan yenilikleri yakından takip ederek bu dinamikleri kendi bünyesinde hızlı bir biçimde entegre etmektedir.

Dünyanın en kaliteli kapıları Kale Doors’ta

Kale Doors yurtiçindeki ve yurtdışındaki müşterilerine Dünya üzerinde üretilen ve satışı gerçekleştirilen en kaliteli kapıları sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Kaledos bu hizmetlerini gerçekleştirirken son derece profesyonel bir ekiple çalışmalarını yürütmekte ve satış ve montajını gerçekleştirdiği kapıların kurulumu ve sonrasındaki bakım ve onarım servislerini de periyodik olarak yerine getirmektedir. Kale Doors dijital çağa ayak uydurma sunan yanı sıra son derece etkin ve verimli bir internet sitesini de hayata geçirerek bu internet sitesinde bütün ürün yelpazesine ve hizmet verdiği alanları açıklamıştır.

Kale Doors müşteri odaklı

Müşteri memnuniyetine son derece önem veren Kale Doors internet sitesi üzerinden son derece aktif ve verimli bir iletişim hattı da oluşturmuş bu hattan müşterilerinin istek ve beklentilerine cevap vermeye başlamıştır. Şeffaf bir hizmet politikası belirleyen Kale Doors kar elde etmekten ziyade müşterilerini ve ülkemize verimli bir şekilde hizmet etmeyi ve katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Bu nedenle her türlü kazancın üzerinde tuttuğu müşteri memnuniyeti politikası ile sürekli iyileştirme faaliyetleri yürüterek ilerleyişini hiç durmadan devam ettirmektedir. Kale Doors ülkemizde en çok tercih edilen otomatik kapı, fotoselli kapı, kepenk, panjur ve daha birçok ürünü sunan firmalardan biri olmayı başarmıştır.

Kaynak: https://kaledoors.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.