DOLAR 32,3227 0.21%
EURO 35,1464 0.03%
ALTIN 2.293,810,73
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OTOMATİK KAPI SERVİSİ

ABONE OL
Aralık 25, 2019 00:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Otomatik Kapı Servisi olaraktan günümüzde Otomatik kapıların kullanımı artmakla birlik sıklıkla kullanılmaktadır. Peki otomatik kapılar içerisinde neler vardır. Bahçe kapısı,Yana kayar kapı, seksiyonel kapı, garaj kapısı, fotoselli kapı,dairesel kapı, döner kapı vb. gibi örnekler sunabiliriz. Otomatik kapıların kullanım nedeni ise tamamıyla kontrolü geçiş ve izinsiz giriş çıkışları engellemektir. Yani garajınıza,arazinize, sizin haberiniz olmadan kimse giriş çıkış yapamayacaktır.

Otomatik kapıların kullanımı oldukça tasarruflu ve pratiktir. Otomatik kapılarda sürekli vurgulamak istediğimiz bir diğer olay ise Otomatik Kapı servislerinin zamanında yapılmasıdır. Zamanında bakımı, servisi yapılmayan otomatik kapılar işimizi zorlaştırmakla kalmayıp bize maddi manevi zararlar verebilir.Bu sebepden otomatik kapı motorları satmakla kalmayıp Otomatik Kapı Servisi hizmeti de vermekteyiz.

Nice Otomatik Kapı Servisi

Nice Türkiye müşterilerine sunmuş olduğu ürünlere garanti de vermektedir. Son derece kaliteli malzemelerden üretimlerini yapan firma bu yönüyle de dikkat çekmektedir. Nice Yetkili Servis Ürünlerin kurulumu noktasında da müşterilere hizmet verilmekte ve ürünler gerekli testler yapıldıktan sonra teslim edilmektedir. Böylelikle de ürünleri kullanmaya başlayacak kişiler herhangi bir sorun yaşamayacağından emin olmaktadır. Daha sonra ise ürünler ile ilgili teknik destek verilmektedir. Özellikle ürünlerin periyodik bakımları ve arıza durumundaki onarımları yine firmanın Nice Servisi tarafından yapılmaktadır. Ürünlere ait yedek parçaların üretimlerini de yapan firma böylece müşterilerin mağdur olmasını engellemektedir.

Bft Otomatik Kapı Servisi

Bft Yetkili Servisi olarak tüm Bft ürünleri ile ilgili hizmet sunmaktayız. Teknik Servis ekibimiz, sertifikalı, konusunda uzman, güvenilir kişilerden oluşmaktadır.

Servis hizmetlerini en kısa sürede cevaplayabilmek için organize edilmiş bir servis hizmet anlayışımız bulunmaktadır.

Bft Otomatik Kapı Servisi olarak , servis hizmet anlayışımızın temelini yerinde servis hizmeti verebilmek üzerine kurduk. Bu nedenle ekiplerimiz, servis araçlarında mümkün olan ve aşınması daha sık meydana gelen hemen her türlü yedek parça bulundurmaktadır.

Yerinde arıza tespiti mümkün olmayan ve/veya hizmet verilemeyecek durumda olan cihazlarınız atölyemize alınır. Arıza tespiti sonrasında ücret ödemenizi gerektirecek konular durumlarda onayınız alınmadan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.