DOLAR 32,3433 0.18%
EURO 35,1131 -0.21%
ALTIN 2.239,41-0,17
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Otel Kanal Yönetimi

Otel Kanal Yönetimi

ABONE OL
Temmuz 26, 2021 07:41
Otel Kanal Yönetimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bir kanal yöneticisi, otelinizin fiyatlarını ve çeşitli üçüncü taraf sitelerdeki müsaitlik dağılımını aynı anda kolayca yönetmenizi sağlar. İşlevi şaşırtıcı derecede basittir. Birden fazla sitede ayarları değiştirmek zorunda kalmadan fiyatları, envanteri ve ilaveleri değiştirerek rezervasyonlarınızı yönetirsiniz. Verimlidir ve hata yama riskini azaltır.

Bu Sisteme Neden İhtiyacınız Var?

Birçok otel için, rezervasyonların büyük bir yüzdesi üçüncü taraf web sitelerinden gelir, çünkü bunlar sürekli reklam veren sitelerdir. Ayrıca dünyanın neresinde olursa olsunlar, insanların otelinizi ya da motelinizi bulmalarını sağlayan küresel bir erişime sahiptirler. Üçüncü taraf rezervasyon sitelerinden yararlanın ve bir web sitesine sahip olmak çok yararlı olsa da kendinizin reklamını yapmak hatta bir web sitesini sürdürmek konusunda endişelenmenize gerek yok.

Elbette bir ücret ya da yüzde oranı ödersiniz, çünkü siteler bu şekilde para kazanır. Ancak rezervasyonlardaki artış bunu telafi edecektir.

Kanal Yöneticisi Nasıl Çalışır?

Bir sitede rezervasyon yapılır yapılmaz, kanal yöneticisi diğer tüm web sitelerini gerçek zamanlı olarak otomatik olarak günceller. Bu, çifte rezervasyon olasılığını azaltır. Sistemler tamamen bulut tabanlı olduğu için çalışan bir bilgisayara sahip olmanız ve ona erişmek için herhangi bir yazılım indirmeniz gerekmez. Bunun yerine tamamen tarayıcınız üzerinden çalışır.

Bu, özellikle birden fazla mülkünüz var ise kullanışlıdır. Fiyatları talebe göre güncellemenizi sağlar ve tesiste olmasanız bile fiyatları düşürebilirsiniz. Gerçekten de bu kanal yöneticilerinin birçoğu Android ya da İOS uygulamalarını entegre etti, böylece anında değişiklik yamak için bir tablet ya da akıllı telefon kullanabilirsiniz.

Farklı Kanal Yöneticiler Neler Sunar?

Farklı kanal yöneticileri farklı avantajlar sunar. Bazıları eksiksiz bir mülk yönetimi ve ön büro sistemi sağlarken diğerleri çok daha basit sistemler sunar. Seçiminiz kendi ihtiyaçlarınıza ve mevcut yazılım taahhütlerinize bağlıdır.

Birden fazla gecelik rezervasyonlar için belirlediğiniz çeşitli tarifeleri otomatik olarak yönetir ve otele telefon ettiğiniz grup rezervasyonlarınız olması durumunda tolu tahsisler ve güncellemeler oluşturmanıza olanak tanır.

Otel kanal yönetimi yazılımları sayesinde konaklama dışında ek hizmetler sunmanıza olanak sağlar. Konaklamaya ek olarak turlar, havaalanı transferleri ve lokanta rezervasyonları gibi konularda yardımcı olabilir. Müşterilerinize tam kapsamlı bir konaklama sunmanızı sağlar.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.