DOLAR 32,5951 0.34%
EURO 34,8203 0.19%
ALTIN 2.511,951,12
BITCOIN 20919091,45%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OPET 30. yılına özel reklam filminde   “İşimiz yollarda görünenden daha fazlası” diyor
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • OPET 30. yılına özel reklam filminde “İşimiz yollarda görünenden daha fazlası” diyor

OPET 30. yılına özel reklam filminde “İşimiz yollarda görünenden daha fazlası” diyor

OPET’in 30’uncu yılına özel olarak hazırlanan yeni reklam filmi izleyici ile buluştu. Akaryakıt dağıtım sektöründe yıllardır Türkiye’nin değişmeyen Lovemark’ı olan OPET, reklam filminde, istasyonlarında en kaliteli hizmetin yanı sıra toplumda değer yaratma misyonuna değiniyor ve “Çünkü bizim işimiz yollarda görünenden daha fazlası” diyor.

ABONE OL
Nisan 28, 2022 08:59
OPET 30. yılına özel reklam filminde   “İşimiz yollarda görünenden daha fazlası” diyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en sevilen akaryakıt dağıtım markası OPET, bu yıl 30 yaşına bastı. 30 yıldır devam eden yolculuğunda; bir akaryakıt dağıtım markası olmanın ötesine geçerek eğitim, sağlık, çevre ve tarihsel değerlere ilişkin sosyal sorumluluk projeleri hayata geçiren OPET, yeni reklam filminde bu misyonuna vurgu yapıyor. Her birinin odağı toplumun öncelikli ihtiyaçları olan, “yaşayan” ve süreklilik içeren projeler üreten OPET, filmde Türkiye’nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi Temiz Tuvalet Kampanyası ile Tarihe Saygı ve Kadın Gücü projeleriyle yarattığı değere de dikkat çekiyor.

 

OPET’in akaryakıt dağıtım sektöründe Türkiye’nin değişmeyen Lovemark’ı olduğunu vurgulayan OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, “Bu unvanı istasyonlarımızda en kaliteli hizmet ve ürünleri sağlamanın yanı sıra müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılayarak ve sosyal sorumluluk projelerimizle ülkemiz için değer yaratarak kazandık. Çünkü bizim işimiz yollarda görünenden daha fazlası” ifadelerini kullandı.

 

“Opet’se fark eder”

“Opet’se fark eder” söylemi ile hayata geçirilen reklam filminde 30 yıldır en iyi hizmeti sunmak için çalışan markanın, istasyonlarında tertemiz tuvaletler sunmanın yanında, 10 milyondan fazla çocuğa, tertemiz bir gelecek için temizlik ve hijyen eğitimi verdiği Temiz Tuvalet Kampanyası’na dikkat çekiliyor. Filmde ayrıca OPET’in, ürünleri ile araçların performansını korurken, tarihimizin izlerini de korumak amacıyla hayata geçirdiği Tarihe Saygı Projesi’nden görüntüler ekranlara geliyor. Marketlerinde 2500’den fazla ürün ile 7 gün 24 saat hizmet veren OPET’in, kadınlara yeni bir iş alanı yarattığı Kadın Gücü Projesi’ne de vurgu yapılırken “Binlerce kadın çalışanımızla birlikte çalışmak işimizin olmazsa olmazı” deniliyor. Medina Turgul DDB imzasını taşıyan filmin yönetmenliğini ise Public Film’den Metehan Şereflioğlu üstlendi.

 

OPET, Mediacat Dergisi’nin Ipsos Araştırma Şirketi işbirliği ile gerçekleştirdiği Lovemarks (Aşkla Bağlanılan Markalar) araştırmasında OPET, akaryakıt sektörünün ölçümlenmeye başlamasından bu yana aralıksız 6’ncı kez aşkla bağlanılan marka seçildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.