DOLAR 32,3779 0.17%
EURO 35,0405 -0.16%
ALTIN 2.324,660,24
BITCOIN 2264305-0,79%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Op. Dr. Burak Özköse Kimdir?

ABONE OL
Şubat 27, 2021 09:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan Op. Dr. Burak Özköse 20 Mart 1986 Isparta doğumludur. Hemşire bir anne ve esnaf bir babanın en büyük çoçuğudur ve öğretmen olan bir kız kardeşi vardır.

Eğitimine Gazi İlkokulunda başlayıp orta öğrenimini Isparta Milli Piyango Anadolu Lisesinde; lise öğrenimini ise Isparta Fen Lisesinde tamamlamıştır. 2011 yılında tıp fakültesi diplomasını ise Ankara Üniversitesinden aldıktan sonra mecburi hizmet olarak kısa bir süreliğine Kastamonu Şerife Bacı Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesinde yapmıştır. 2012 yılının başında İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum kliniğinde uzmanlık eğitimine başlamıştır.

2016 yılında İngiltere nin New Castle kentinde laparoskopik cerrahi eğitimi için Queen Elizabeth Hospital Northern Gynaeoncological Centre da yardımcı asistan olarak görev yapmıştır. 4 yıllık uzmanlık eğitimini sonunda Beylikdüzü Devlet Hastanesi nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak mecburi hizmet görevine başlamıştır. 2 yıllık bu süre de Beylikdüzü Devlet Hastanesi kadın doğum kliniği, servisi ve doğumhane sorumlu hekimi olarak görev almış, açılmasında yardımı olduğu doğumhane bölümü ile hastane bölgenin en fazla doğum yapılan hastanesi ünvanını almıştır. Keza bölgede yapılan laparoskopik birçok ameliyatın da ilklerini yapmıştır.

Mart 2018 yılında ise Yeniyüzyıl Üniversitesi doktor öğretim görevlisi unvanıyla akademik alanda ilerlemek adına Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde çalışmaya başlamıştır. Halen daha bu görevi yerine getiren Op. Dr. Burak Özköse ileri düzeyde İngilizce bilmekte; adı ulusal ve uluslararası birçok bilimsel makalede geçmektedir.

Instagram: https://www.instagram.com/drbrkzks/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.