DOLAR 32,5332 0.22%
EURO 34,7443 0.03%
ALTIN 2.491,601,21
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Ömer Çelik’ten ‘Hayvanları Koruma Kanunu’ için teşekkür mesajı

Ömer Çelik’ten ‘Hayvanları Koruma Kanunu’ için teşekkür mesajı

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Hayvanları korumak için hazırlanan Hayvan Hakları Kanunu, TBMM’de kabul edildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hayvan Hakları Kanunu’nun kabul edilmesinin ardından, Twitter hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayarak emeği geçenlere teşekkür etti. Çelik, yaptığı açıklamada, varoluşun bir bütün olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı; “Hayvanlar, bitkilerle toprak, su ve hava dünya hayatında kader arkadaşlarımızdır. Bu bütünlüğü korumak zaruridir. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanımız bu düzenlemenin hazırlanması için çok büyük hassasiyet gösterdi. TBMM Grubumuz ‘Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni hazırladı. Teklif TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Tüm bu süreç boyunca toplumumuzun bilinçlenmesi, insani ve vicdani duyarlılığın artırılması ve siyasi farkındalığın güçlenmesi noktasında sivil toplum örgütlerinin çok değerli katkıları oldu.
Bu vesileyle düzenlemenin hazırlanmasına liderlik eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, teklifin yasalaşmasını takdir eden Yüce Meclis’e, sivil toplum kuruluşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.