DOLAR 32,4681 0.04%
EURO 34,8393 0.14%
ALTIN 2.475,510,55
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu’nun sözleri provokasyondur

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 13 Türk vatandaşının Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerce şehit edilmesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelttiği sorular nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Çelik, teröre karşı söylenmesi gereken sözün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a söylenmesinin, terörün siyasi propagandasından başka birşey olmadığını belirtti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız teröre karşı dünyadaki en kararlı mücadeleye liderlik ediyor. Terörü suçlaması gerekenlerin Cumhurbaşkanımızı suçlaması, terör örgütüyle aynı dili kullanmaktır. Cumhurbaşkanımız milletimiz ve devletimiz adına bu mücadeleye liderlik etmeye devam ediyor. Demokrasilerde muhalefet en tabi haktır. Ama Türkiye Cumhurbaşkanı’nı bu şekilde hedef alan bu söz muhalefet değildir.
Teröre karşı söylenmesi gereken sözün, Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenmesi, terörün siyasi propagandasından başka birşey değildir. PKK terör örgütüne söylemesi gereken sözün Türkiye Cumhurbaşkanı’na söylenmesi, sadece terörün sözcülerinden duyduğumuz karanlık bir yaklaşımdır. Kılıçdaroğlu’nun ’13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan’dır’ diyerek Türkiye Cumhurbaşkanı’nı itham etmesi, Türkiye’nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyondur.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.