DOLAR 32,3485 0.29%
EURO 35,1360 0%
ALTIN 2.304,801,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Gündem
  • Nihat Özdemir: Mart ayının ortasından itibaren seyircili oynama kararını alabiliriz

Nihat Özdemir: Mart ayının ortasından itibaren seyircili oynama kararını alabiliriz

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Özdemir, D-Smart televizyonunda katıldığı bir programda, maçların seyircili oynanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Maçların seyircili oynanması için kendilerinin tek başına karar alıcı olmadığını belirten Özdemir, şu ifadeleri kullandı: “Burada insan sağlığı önemli. Sporcu sağlığı önemli. Bu hastalığın ciddi bir hastalık olduğunu bazı kimselerde ciddi etkiler bıraktığını görüyoruz. Kimi insan hiçbir şey olmadan bunu atlatabiliyor. Alacağımız karar Sağlık Bakanlığı ve bizim Sağlık Kurulu’nun alacağı karardan ayrı bir karar olmaz. Pandemi iyi giderse Şampiyonlar Ligi finalini minimum yüzde 50 kapasiteli oynatmak istiyorlar. Seyircili oynayabilmek için Allah’a dua ediyorum.
Takımlarımız isterken ben de bunu istiyorum. Milli takımımız için Hollanda maçında seyirci desteğine çok ihtiyacımız var. Başarılı olursak mart ayının ortasından itibaren seyircili oynama kararını alabiliriz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.