DOLAR 32,3892 0.2%
EURO 35,0708 -0.09%
ALTIN 2.325,110,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Kolay Haber
  • Dünya
  • New Yorklu mafya lideri Peter Gotti 81 yaşında hayatını kaybetti

New Yorklu mafya lideri Peter Gotti 81 yaşında hayatını kaybetti

ABONE OL
Temmuz 15, 2021 10:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’deki New Yorklu organize suç örgütü Gambino Ailesi’nin patronu Peter Gotti 81 yaşında hayatını kaybetti.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York kentindeki mafyası olarak bilienen ve organize suç örgütü Gambino Ailesi’nin patronu Peter Gotti 81 yaşında hayatını kaybetti. Haraç ve diğer suçlamaların ardından 25 yıl hapis cezasına çarptırılan Gambino suç ailesinin patronu Peter Gotti, ABD’nin Butner kasabasındaki bir hastanede 81 yaşında hayatını kaybetti.

SAĞLIK DURUMU NEDENİYLE TAHLİYESİNİ İSTEMİŞTİ

Hayatının son döneminde kötüye giden sağlık problemleri nedeniyle tahliyesini isteyen Gotti, hapishanede 17 yıldan fazla kaldı. Gotti’ye yakın kaynaklar, kendisinin tiroid sorunları yaşadığını ve bir gözünün kör olduğunu söyledi. Gotti’nin Avukatı James Craven, Aralık 2019’da mahkemeye yazdığı kağıtta “Şu anda onun ölmesinden korkuyoruz, öleceğini hissediyor” diye belirtti ve “Avukatı olarak, hiçbir şey yapılmazsa bunların hepsini yakında konuşacağımızdan korkuyorum” diye ekledi.

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ

?New York’ta organize suç örgütü Gambino ailesinin 14 üyesi, kadın ticareti, haraç kesmek ve cinayetle suçlanmıştı. Federal Soruşturma Dairesi FBI, suçlananlar arasında Gambino örgütünün patronu Daniel Marino’nun da olduğunu bildirmişti. Yetkililer, bazı örgüt üyelerinin genç kızları fuhuş için pazarladığını söylemişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.