DOLAR 32,5673 0.14%
EURO 34,9114 0.67%
ALTIN 2.430,63-0,08
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muya bütçe dostu bir biçimde hizmet sunuyor

Muya bütçe dostu bir biçimde hizmet sunuyor

ABONE OL
Kasım 23, 2021 14:25
Muya bütçe dostu bir biçimde hizmet sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muya ülkemizde tüketiciler tarafından en çok tercih edilen sandalet, ayakkabı ve terlik markası olarak karşımıza çıkıyor. Muya ürünlerini her yaştan ve her zevkten birey son derece mutluluk ve kullanıyor. Müşterilerinden gelen geri dönüşleri dikkate alarak faaliyetlerine yansıtan Muya, bütçe dostu bir biçimde çalışmalarını sürdürüyor. İyi ayakkabıya yada terliğe herkesin sahip olması gerektiğine inanan Muya ekonomik bir fiyat politikası izliyor.

Muya küresel kampanya zamanlarında da aktif

Genel anlamda yılın her günü ve her dönemde ekonomik bir fiyat politikası izleyen Muya özellikle küresel indirim zamanlarında da ekstra avantajlar sunuyor. Kuruluş hammadde olarak oldukça kaliteli malzemeler kullanıyor. Kadın terlik modelleri başta olmak üzere birçok terlik çeşidi her mevsimde çokça tercih ediliyor. Özellikle kış mevsiminde kullanılan erkek ev terliği modelleri de tüketiciler tarafından çok beğeniliyor. Muya; terlik giymeye alışkın olmayan erkek bireylere bile ev terliği giydirme konusunda motivasyon sağlıyor. Çünkü Muya Türkiye’nin hatta dünyanın en kaliteli erkek ev terliği modellerini tüketicilerine sunuyor. Medikal ürünleri de sık sık tercih edilen Muya’nın tüm tasarımları kurulduğu günden bu yana oldukça beğeniliyor. Muya %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergiliyor ve müşterilerinin satın almış oldukları ürünleri beğenmedikleri takdirde 14 gün içerisinde koşulsuz değişim imkanı sunuyor. Bu da firmayı rakiplerinin bir adım önüne geçiriyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.