DOLAR 32,3230 0.21%
EURO 35,1425 0.02%
ALTIN 2.297,500,89
BITCOIN 2281671-0,73%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muhammet Enes Gök: Futbol Benim İçin Bir Tutku

Muhammet Enes Gök: Futbol Benim İçin Bir Tutku

ABONE OL
Şubat 19, 2023 12:58
Muhammet Enes Gök: Futbol Benim İçin Bir Tutku
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye Kütahyaspor forması giyen yıldız futbolcu Muhammet Enes Gök basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlerleyen yıllara büyük damga vurması beklenilen Gök, mütevazı kişiliğiyle ise tüm futbol severlerin takdirini topluyor.

Futbola genç yaşlarda mahalle aralarında başladığını ifade eden Gök, “ Her futbolcu gibi benim de futbola başlayışım, mahalle aralarında yollara kurduğumuz iki taşı kale olarak belirlememizden geliyor. Yeteneğimin farkına o yaşlarda da varabiliyordum. Herkesin olumlu cümleler ile beni motive edişi beni farklı kılıyordu. Bugünlere gelmem de mahalle futbolunun etkisi çok büyük. İlk adımımı bu şekilde atmış oldum. Bugün çocukluk anılarını mesleğe dönüştürmüş birisi olarak karşınızdayım. Futbol her şeyden önce benim için bir tutku.” dedi.

Gelecek kariyer planlama ile ilgili açıklamalarda da bulunan Gök, “Tüm önceliğim tabi ki formasını gururla taşıdığım Belediye Kütahyaspor. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Şehir ve kulüp olarak gerçekten aile olmuş durumdayız. Başarılı oluşumun en büyük etkenlerinden bir tanesidir bu. İlerleyen yıllar da ise her futbolcu gibi benimde hayallerim var ama tabi ki. Şimdilik bunu kendimde saklıyorum. Bir gün ise herkes bilip, konuşacak.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.