DOLAR 32,3367 0.16%
EURO 35,2145 0.03%
ALTIN 2.246,910,17
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MSB duyurdu: El Bab’da 7 terörist etkisiz hale getirildi

MSB duyurdu: El Bab’da 7 terörist etkisiz hale getirildi

ABONE OL
Temmuz 25, 2021 10:49
MSB duyurdu: El Bab’da 7 terörist etkisiz hale getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Kalkanı bölgesindeki askeri araca teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 askerimiz şehit olmuş, 2 askerimiz de yaralanmıştı. Olayın ardından bölgedeki terör hedefleri Mehmetçik tarafından ateş altına alınmıştı.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından bölgedeki operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakanlık şu ifadeleri kullandı:

“EN AZ 7 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ”

“Fırat Kalkanı bölgesinde 2 kahraman silah arkadaşımızı şehit eden teröristlere misliyle karşılık verilmiş, yapılan etkili atışlar sonucu terör mevzileri yerle bir edilmiş ve ilk belirlemelere göre en az 7 teröristin etkisiz hâle getirildiği tespit edilmiştir.

“ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ”

*Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Bölgede operasyon ve atışlar devam ediyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.