DOLAR 32,3132 0.18%
EURO 35,1016 -0.13%
ALTIN 2.278,650,06
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MooF Dijital, Beta Tea ile “Yılın İtibarlısı” Ödülüne Aday
  • Kolay Haber
  • Gündem
  • MooF Dijital, Beta Tea ile “Yılın İtibarlısı” Ödülüne Aday

MooF Dijital, Beta Tea ile “Yılın İtibarlısı” Ödülüne Aday

ABONE OL
Ocak 12, 2022 13:08
MooF Dijital, Beta Tea ile “Yılın İtibarlısı” Ödülüne Aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 yıldan bu yana gelişen reklam teknolojilerini ve yeni reklam modellerini takip ederek hizmet verdiği markaların reklam performansını en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen MooF Dijital Reklam Ajansı, The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde ikinci defa  birincilik gururunu yaşamaya hazırlanıyor. Çay markaları kategorisinde ilk 3’e kalan firmalar arasında yerini alan Beta Tea’nin dijital reklam faaliyetlerini MooF Dijital yürütüyor. Toplam 12 ilde bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda 20 Ocak 2022 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti’de “Yılın İtibarlısı” ve “Yılın İtibar Kazandıran Ajansı”nın seçileceği törende, ödüller sahiplerini bulacak.

 

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen ve zamanla pazarlama sektörünün en önemli standartlarından biri haline gelen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde ilk üçe kalan markalar arasında çay markaları kategorisinde Beta Tea yerini aldı.

Geçtiğimiz yıl “Teknoloji Üreticisi” kategorisinde Casper ile “Yılın İtibar Kazandıran Dijital Ajansı” seçilen MooF Dijital, ikinci defa Beta Tea ile heyecanla büyük töreni bekliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan MooF Dijital Reklam Ajansı Kurucusu Yasin Kaplan, “Markalarımıza performans odağı, bilinirlik ve itibar kazandırma noktasında hazırladığımız stratejiler ve kullandığımız reklam teknolojileri sayesinde markalarımız hedeflerine ulaşmasına destek oluyoruz. Bu kullandığımız video ve görüntülü reklamlarla hem markanın bilinirliğine katkı sağlıyoruz hem de sektördeki itibarını artırmaya çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz dijital reklam operasyon fikirleri ile de bu çalışmaların ödül bulması ekibimizi de daha çok motive ediyor. The One Awards gibi önemli ödüllerin daha fazlasını almak 2022 yılı için birincil hedeflerimizden olacak” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.