DOLAR 32,6025 0.39%
EURO 34,8290 0.25%
ALTIN 2.612,330,19
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modifiyeli Araç İçerik Üreticisi Hasan Yalçuva

Modifiyeli Araç İçerik Üreticisi Hasan Yalçuva

ABONE OL
Ocak 19, 2022 14:10
Modifiyeli Araç İçerik Üreticisi Hasan Yalçuva
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hasan Yalçuva 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Genç yaşına rağmen yaptığı işler ile çevresindeki herkese başarılarını kanıtlayan biridir. Özellikle de modifiyeli araç üretimi konusunda oldukça profesyonel bir çalışma sergiliyor. Üstelik bu işlemi yaparken engelli dostlarını da düşünerek hareket ediyor. Bu bakımdan fazlasıyla yardım sever biri olarak tüm çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca sosyal medya üzerinde de fazlasıyla aktif bir yer alıyor.

Hobi olarak yaptığı sosyal medya çalışmalarının başında Tiktok yer alıyor. Hasan Yalçuva Tiktok veya İnstagram hesaplarını inceleyerek tüm paylaşımlarını yakından görüntüleyebilirsiniz. Böylece Hasan Yalçuva’nın diğer çalışmalarını ve hayatını görebilirsiniz.

Hasan Yalçuva Bir Sosyal Medya Fenomeni

Modifiyeli araçların üretimini yaparak Tiktok üzerinden paylaşan Hasan Yalçuva buradan kazandığı parayla engellilere destek oluyor. Aynı zamanda birçok engelli vatandaşları da ziyaret ederek onları mutlu ediyor. Bunun yanı sıra sosyal medya üzerinden yaptığı çalışmalarla kazandığı parayı ihtiyacı olanlar için değerlendiriyor. Oldukça yardım sever bir insan olmasıyla beraber çevresi de geniş biridir.

İnstagram, Tiktok, Youtube ve Kwaii bünyesinde yaptığı reklamlardan kazandığı paralarlar ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtımı yapmaktadır. Tüm bunlarla birlikte sosyal medyada da oldukça fenomen hesaplara sahiptir. Binlerce takipçi kitlesi bulunan Hasan Yalçuva, aktif bir sosyal medya fenomeni olarak da biliniyor. Gün içinde yaptığı paylaşımlarla birlikte sevdiklerini ve takipçilerini mutlu etmeyi başarıyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.