DOLAR 32,3375 0.17%
EURO 35,2003 -0.02%
ALTIN 2.247,390,19
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milli Aşk marşının proje fikri bakın kim çıktı?

ABONE OL
Eylül 14, 2019 08:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Aşk marşını besteleyip, seslendiren Ali Sinanoğlu, projenin fikrinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyledi ve toplumun her kesiminden de destek gördüğünü vurguladı.

Milli takımlar için “Milli Aşk” marşını besteleyip, seslendiren Ali Sinanoğlu, eserin video klibinde milli birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptıklarını söyledi. 

Vatan Marşları projesinin fikir mimarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Sinanoğlu, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımızla istişare ettiğimizde, ‘Haydi çocuklar, göreyim sizi’ dedi. Vatan Marşları projesinin içinde milli takımlarımızın marşı olan ‘Milli Aşk’ da vardı. Cumhurbaşkanımız, manevi destekleriyle bu projenin hayata geçmesi için katkı sağladı. Sporun birleştirici gücünü, birlik ve beraberliğimizi göstermek için klibimizde ‘Dört Büyükler’in taraftarları, polislerimiz, askerlerimiz, taksici, esnaf ve halkımız yer aldı. Söz konusu milli takımlar ve milli değerlerimiz olunca akan suların durduğunu gösterdiler.”

“Cumhurbaşkanımızın desteğiyle yapılan statlar ortada”
Projenin genel koordinatörü Burhan Topuz da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sporu çok sevdiğine işaret ederek, “Cumhurbaşkanımızın desteğiyle yapılan statlar ortada. Dört Büyükler’in de hep yanında oldu. Bunun için çok şanslıyız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.